ΜLS : Πρωταθλήτρια η ομάδα του Τορόντο

ΜLS : Πρωταθλήτρια η ομάδα του Τορόντο

Το Τορόντο πανηγύρισε την κατάκτηση του MLS για πρώτη φορά στην ιστορία του νικώντας στον τελικό τους Seattle Sounders με 2-0 και προκαλώντας ντελίριο στην πόλη του Καναδά!

Ανεπανάληπτες στιγμές ζουν παίκτες, φίλαθλοι και διοικούντες την ομάδα του Τορόντο, καθώς οι Καναδοί, κατέκτησαν για πρώτη φορά στην Ιστορία τους το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, επικρατώντας στον τελικό του Σιάτλ με 2-0.

Η παρέα των Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, Ζόσι Άλτιντορ και Μάικλ Μπράντλεϊ έγραψε ιστορία κατακτώντας το MLS, μπροστά σε περίπου 25.000 κόσμο. Μετά τον χαμένο τελικό πέρσι, το Τορόντο έψαχνε την εκδίκηση κόντρα στους Sounders και τελικά με δύο γκολ από τον Ζόσι Άλτιντορ και τον Βάσκεζ κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Το Τορόντο είχε την καλύτερη συγκομιδή πόντων στη κανονική σεζόν με 69, ενώ οι περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ομάδας του Καναδά γέμιζαν συνέχεια το γήπεδο. Χαρακτηριστικό είναι ένα πανό στον τελικό που έγραφε: «Πέρυσι μας κάνατε να πιστέψουμε, φέτος κάνετε τα όνειρά μας πραγματικότητα…», που αποδεικνύει την ενότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ