NBA Top 10: Ο… αθεόφοβος ΛεΒερτ «κάρφωσε» τον Εμπίντ (vid)

NBA Top 10: Ο… αθεόφοβος ΛεΒερτ «κάρφωσε» τον Εμπίντ (vid)

Πλούσια η χθεσινή βραδιά των πλέι-οφ του ΝΒΑ, με τις φάσεις αντί για 5 να είναι 10, προσφέροντας μας ένα Top 10 γεμάτο εντυπωσιακά καρφώματα.

Τα πλέι-οφ του ΝΒΑ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και η χθεσινή βραδιά δεν είχε μόνο πέντε φάσεις να παρουσιάσει, όπως είχε γίνει τις προηγούμενες φορές, αλλά δέκα, με το θέαμα να είναι μπόλικο στα παιχνίδια που έγιναν.

Από το σημερινό Top 10 ξεχωρίζει στο νούμερο τρία ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, με τον παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς να παίρνει την μπάλα, έπειτα από σώσιμο της κατοχής από τον Μάρκο Μπελινέλι, και να καρφώνει με μανία στο καλάθι των Νάγκετς.

Στο νούμερο δύο, η φάση είναι από το ίδιο παιχνίδι, με τον παίκτη του Ντένβερ, αυτή τη φορά, τον Τζαμάλ Μάρει, να παίρνει την εξαιρετική πάσα του Νίκολα Γιόκιτς και να τη μετατρέπει σε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, πριν ο Ρούντι Γκέι προλάβει να κάνει κάτι.

Στην κορυφή συναντάμε τον… αθεόφοβο, Κάρι ΛεΒερτ, ο οποίος πήγε με περίσσιο θράσος κατά του Τζοέλ Εμπίντ, τον οποίο και φιλοδώρησε με ένα αξιοπρεπές και συνάμα εντυπωσιακό πόστερ κάρφωμα.

Δείτε το βίντεο με τις 10 καλύτερες φάσεις του ΝΒΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ