Ανόβερο – Μπάγερ Λεβερκούζεν 4-4

Ανόβερο – Μπάγερ Λεβερκούζεν 4-4

Ανόβερο και Λεβερκούζεν πρόσφεραν άρτο και θέαμα στην HDI-Arena και αποχαιρέτησαν το 2017 με ματσάρα (4-4), μία ακόμα στη φετινή bundesliga!

Τι γίνεται στη φετινή Bundesliga; Η μια ισοπαλία διαδέχεται την άλλη και τι ισοπαλίες; Μην πάτε μακριά, χθες: Βέρντερ Βρέμης – Μάιντς 2-2, Άουσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-3 και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε 2-2! Σήμερα Ανόβερο και Μπάγερν Λεβερκούζεν σταμάτησαν στα 8 γκολ και το 4-4 στην HDI-Arena στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής έστειλε τους φιλάθλους για… ασπιρίνες!

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 11 λεπτό με σουτ του Τζούλιαν Μπραντ ύστερα από την σέντρα του Λαρς Μπέντερ. Το Ανόβερο ισοφάρισε με την κεφαλιά του Ιλάς Μπεμπού και κατάφερε να προηγηθεί στο 23′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκλας Φούλκρουγκ.

Ο Αντμίρ Μεχμέντι έκανε το 2-2 για τις Ασπιρίνες του Παναγιώτη Ρέτσου στο 25ο λεπτό. Τεσσάρα γκολ στο πρώτο ημίωρο του αγώνα! Και δεν τελειώνουμε εδώ. Ο Νίκλας Φούλκρουγκ με τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στον Φέλιξ Κλάους και αυτός «έγραψε» το 3-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Μπέιλι βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων τον οποίο πλάσαρε για να κάνει το 3-3. Στο 67′ η Μπάγερν προηγήθηκε με 4-3 με σκόρερ τον Λέον Μπέιλι, όμως ούτε αυτό ήταν το τελικό σκορ καθώς στο 83 λεπτό μετά από φάση διαρκείας ο Τζούλιαν Κορμπ προ κενής εστίας έκανε το 4-4! Αήττητη για δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι στη φετινή Bundesliga έμεινε η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου!

Χάρμα ιδέσθαι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ