Ο Ελ Αραμπί το ξανάκανε! Γκολ και στο καναβάτσο η Κράσνονταρ (vids)

Ο Ελ Αραμπί το ξανάκανε! Γκολ και στο καναβάτσο η Κράσνονταρ (vids)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σοκάροντας για τα καλά τους θορυβώδεις Ρώσους της Κράσνονταρ.

Καλύτερο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος δεν θα μπορούσε να ελπίζει ο Ολυμπιακός. Με το σκορ στο 1-1 και ενώ το ρολόι στο γήπεδο έδειχνε μόλις το 48ο λεπτό, ο Βαλμπουενά βρέθηκε με την μπάλα στη δεξιά πλευρά και σέντραρε με στόχο τον Ελ Αραμπί.

Ο Γάλλος σέντραρε δυνατά και άτσαλα, αλλά ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποδεικνύοντας πως έχει το άγγιγμα του Μίδα, την κοντρόλαρε και με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης την έσπρωξε στο βάθος της ρωσικής εστίας υπογράφοντας το 2-1 του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της Κράσνονταρ.

 

Η συνεργασία Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί ήταν το κάτι καινούργιο που επιφύλασσε στους Γάλλους ο Ολυμπιακός. Ο νεοφερμένος επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε από… σπόντα στην 11άδα μετά τον τραυματισμό του Γκερέρο στην προθέρμανση και φαίνεται πως υπάρχει καλή χημεία με τον μικρόσωμο Γάλλο που του έχει προσφέρει δύο ασίστ στα γκολ που πέτυχε απόψε. Δείτε και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού όπως και το πρώτο του ματς από την Κράσνονταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ