Σκηνές ρινγκ στο Βελιγράδι, αποβλήθηκε ο Λάζιτς για μπουνιά στον Τίμα (vid)

Σκηνές ρινγκ στο Βελιγράδι, αποβλήθηκε ο Λάζιτς για μπουνιά στον Τίμα (vid)

Άναψαν τα αίματα μεταξύ Λάζιτς και Τίμα με το… καλησπέρα στο Βελιγράδι, όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχτηκε την Χιμκι για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Σέρβοι του Ερυθρού Αστέρα είναι γνωστοί για το σκληρό και παθιασμένο παιχνίδι τους, ιδιαίτερα μπροστά στο ένθερμο κοινό τους.

Στο ματς όπως κόντρα στην Χίμκι το… παράκαναν. Ήταν στις αρχές της πρώτης περιόδου όταν μετά από μια διεκδίκηση μπάλας στη ρακέτα των γηπεδούχων, Τίμα και Λάζιτς είχαν επαφή. Το ένα έφερε το άλλο και τελικά είχαμε… ανάφλεξη.

Ο Τίμα είναι αλήθεια πως βρήκε τον Λάζιτς στο πρόσωπο πάνω στη φάση (δεν είναι ξεκάθαρο αν ήταν ηθελημένο χτύπημα), με τον Σέρβο να αντιδρά και να κινείται κατά του Λετονού τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο.

Η ένταση έσβησε γρήγορα με την έγκαιρη επέμβαση των ψυχραιμότερων, με τον παίκτη του Αστέρα φανερά εκνευρισμένο. Οι διαιτητές της αναμέτρησης εξετάζοντας την φάση σε instant replay στη συνέχεια αποφάσισαν την αποβολή του αρχηγού των Σέρβων με ντισκαλιφιέ την ώρα που ο σουτέρ των Ρώσων χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ.

https://youtu.be/X77CXrsnwJ4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ