Όταν το «μαγικό» δεξί του Τζέραρντ τίναξε τα δίχτυα της Μίντλεσμπρο (vid)

Όταν το «μαγικό» δεξί του Τζέραρντ τίναξε τα δίχτυα της Μίντλεσμπρο (vid)

Οταν έπιανε το... ξεράδι, ήταν ασταμάτητο το σουτ του! Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει πετύχει δεκάδες γκολ έξω από την περιοχή, αυτό όμως, είναι πιθανότατα το καλύτερο που έχει βάλει ποτέ.

Προβιβάστηκε το καλοκαίρι του 1998 στη Λίβερπουλ και από τη δεύτερη κιόλας σεζόν, καθιερώθηκε στην ενδεκάδα. Παίκτης με ηγετική φυσιογνωμία, από τα σημαντικότερα γρανάζια τόσο στην ομάδα του, όσο και στην Εθνική Αγγλίας.

17 ολόκληρα χρόνια φόρεσε και τίμησε την Κόκκινη φανέλα, σημειώνοντας 182 γκολ. Πολλά εξ αυτών, ήταν εντυπωσιακά. Το δυνατό του δεξί πόδι αλλά και ικανότητά του να στέλνει την μπάλα εκεί που θέλει, χάρισαν στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό γκολάρες που έμειναν αξέχαστες.

Γιουνάιτεντ, Σίτι, Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Χαλ, Άστον Βίλα, Νιούκαστλ, Ολυμπιακός, Ίντερ, Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ και πολλές ακόμα ομάδες έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται από τα τρομερά σουτ του Τζέραρντ, σουτ που έφεραν στα… όρια τους τα δίχτυα.

Το -πιθανότατα- κορυφαίο γκολ από απόσταση όμως, το έχει πετύχει κόντρα στη Μίντλεσμπρο. Ήταν 30 Απριλίου του 2005, τρεις στροφές πριν το τέλος της Premier League, όταν ο «Stevie G» έστειλε τη μπάλα με ένα τηλεκατευθυνόμενο σουτ στο δεξί παραθυράκι του δύσμοιρου Μπραντ Τζόουνς.

Το γκολ του Τζέραρντ κόντρα στη Μίντλεσμπρο 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ