ΝΒΑ Top 10: Η… άρρωστη συνεργασία Μοράντ-Ζάιον στην κορυφή (vid)

ΝΒΑ Top 10: Η… άρρωστη συνεργασία Μοράντ-Ζάιον στην κορυφή (vid)

Ο Τζα Μοράντ ύψωσε τη μπάλα για τον Ζάιον Γουίλιαμσον περνώντας τη κάτω από τα πόδια για να αναλάβει ο παίκτης των Πέλικανς και να καρφώσει εντυπωσιακά.

Μπορεί τα ξημερώματα να μην είχε δράσει για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, όμως οι νέοι αστέρες της λίγκας που αγωνίστηκαν στο Rising Star Challenge είπαν να προσφέρουν θέαμα με το… τσουβάλι στο σημερινό Top 10.

Η κορυφή ανήκει χωρίς δεύτερη σκέψη στο δίδυμο των ρούκις, Τζα Μοράντ και Ζάιον Γουίλιαμσον, σε μία από τις πολλές τους συνεργασίες στον αγώνα.

Συγκεκριμένα ο νεαρός γκαρντ ύψωσε στον Ζάιον περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του, με τον παίκτη των Πέλικανς να αναλαμβάνει στη συνέχεια και να καρφώνει εντυπωσιακά.

Στο νούμερο δύο συναντάμε τον MVP Μάιλς Μπρίτζες ο οποίος πάσαρε στον εαυτό του πετώντας τη μπάλα στο ταμπλό, για να καρφώσει με μανία στο καλάθι.

Τέλος, στην τρίτη θέση βρίσκουμε και πάλι τους Μοράντ-Γουίλιαμσον, με τους ρόλους να αντιστρέφονται και τον Ζάιον να κάνει πάσα ολόκληρου γηπέδου, ώστε ο παίκτης των Γκρίζλις να κάνει κάρφωμα 360 μοιρών.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με το Top 10 του ΝΒΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ