Serie A : «Χάζεψε» εις διπλούν την ΣΠΑΛ ο Λουίς Αλμπέρτο (vid)

Serie A : «Χάζεψε» εις διπλούν την ΣΠΑΛ ο Λουίς Αλμπέρτο (vid)

Το πλούσιο ταλέντο του έδειξε για μια (ή καλύτερα δύο) ακόμα φορά ο Λουίς Αλμπέρτο, ο οποίος άνοιξε το σκορ κόντρα στη ΣΠΑΛ με πανέμορφη ενέργεια και αργότερα έδωσε μαγική ασίστ στον Ιμόμπιλε για το 1-2 της Λάτσιο.

Είναι ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής της Serie A και ένας από τους πιο βελτιωμένους γενικότερα στην Ευρώπη, έχοντας τους τελευταίους μήνες εκτινάξει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Λουίς Αλμπέρτο έχει προσφέρει ουκ ολίγες μαγικές ενέργειες τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λάτσιο και δεν θα μπορούσε παρά να κάνει το ίδιο (και) κόντρα στη ΣΠΑΛ.

Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός (έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα Β’, Λίβερπουλ, Μάλαγα, Ντεπορτίβο λα Κορούνια) «χάζεψε» στο 5′ τρεις παίκτες της γηπεδούχου και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19′ έδωσε εκπληκτική ασίστ στον Τσίρο Ιμόμπιλε που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «λατσιάλι» (η ΣΠΑΛ ισοφάρισε προσωρινά στο 8′ με πέναλτι του Αντενούτσι).

H Λάτσιο τον απέκτησε έναντι μόλις 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2016 από την Λίβερπουλ και είναι δεδομένο βάσει των εμφανίσεων του ότι θα τα πάρει πίσω πολλαπλάσια, σε περίπτωση που θελήσει κάποια στιγμή να τον πουλήσει. Οι μνηστήρες, πάντως, είναι βάσει των δημοσιευμάτων αρκετοί.

Το γκολ του Λουίς Αλμπέρτο

 

Η ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο

https://www.youtube.com/watch?v=9ZDdD1lcDeA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ