Με Γκορέτσκα και Μίλερ τελειώνει από ημίχρονο την Άιντραχτ η Μπάγερν (vids)

Με Γκορέτσκα και Μίλερ τελειώνει από ημίχρονο την Άιντραχτ η Μπάγερν (vids)

Εύκολο έργο για την Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άιντραχτ αφού χάρη στα γκολ των Γκορέτσκα και Μίλερ προηγείται με 2-0.

Η Ντόρτμουντ πέρασε νωρίτερα από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, πλησίασε την Μπάγερν στον πόντο και μετέφερε το άγχος στους Βαυαρούς. Ή έτσι πίστευε τουλάχιστον.

Αυτό γιατί η Μπάγερν κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Άιντραχτ και προηγήθηκε εύκολα με 2-0 χάρη σε γκολ των Γκορέτσκα και Μίλερ.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το 1-0 στο 17′, όταν ο δεύτερος έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από τα αριστερά, με τον Γκορέτσκα να πλασάρει υπέροχα στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Αυτή ήταν μάλιστα η 17η ασίστ του Μίλερ που λίγο αργότερα έγινε και σκόρερ.

Στο 41′ από σέντρα του Ντέιβις, ο Γερμανός επιθετικός έκανε το 2-0 από κοντά και η Μπάγερν είναι αγκαλιά με ακόμη μία νίκη που θα την κρατήσει στο +4 από την Ντόρτμουντ.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Άιντραχτ είχε διαλύσει με 5-1 την Μπάγερν και μένει να δούμε κατά πόσο έχει… ξεχάσει εκείνο το αποτέλεσμα η ομάδα του Φλικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ