«Είναι υπεράνθρωπος»: Ένας 11χρονος στη Λιβερία παίζει σε αντρική ομάδα (vid)

«Είναι υπεράνθρωπος»: Ένας 11χρονος στη Λιβερία παίζει σε αντρική ομάδα (vid)

Είναι μόλις 11 χρονών. Θα περίμενε κανείς να παίζει στα 7Χ7. Αλλά στην ομάδα του τον χαρακτηρίζουν... υπεράνθρωπο και τον βάζουν να παίζει στην αντρική ομάδα.

Λέγεται Έρικ Μάρσαλ. Είναι μόλις 11 χρονών. Παιδί. Και έσπασε κάθε ρεκόρ στο… παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ανήκει σε μια ομάδα ονόματι Γκαρού, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Λιβερίας, αλλά αντί να είναι μέλος της Κ-14, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να τον βάλουν να παίξει στην ομάδα των ανδρών. Η διαφορά του σε σχέση με τους υπόλοιπους ήταν εμφανέστατη, ο κόσμος αναρωτιόταν πως ο σύλλογος αποφάσισε να τον βάλει να αγωνιστεί και μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι πρέπει να παίξει σε 7Χ7.

Η απάντηση της Γκαρού ήρθε μέσω Twitter. «Αν θα έπρεπε να παίζει σε 7Χ7; Όντως θα έπρεπε. Αλλά υπάρχει το συμβατικό και το μη συμβατικό. Το μη συμβατικό συμβαίνει συχνά απροσδόκητα και μας επέτρεψε να δούμε πώς θα τα πήγαινε (σ.σ. ο Μάρσαλ) σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι σχεδόν… υπεράνθρωπος ανάμεσα στους συνομήλικούς του».

Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή; Δήλωσε μετά το ματς πως «έπαιζα με απλές πάσες επειδή οι αντίπαλοι ήταν πολύ μεγαλύτεροι. Ο ήχος από τα πόδια τους ήταν σαν του… Γολιάθ. Μου αρέσει που μιλάνε για μένα αλλά εγώ θέλω απλώς να παίζω ποδόσφαιρο».

Ο Έρικ Μάρσαλ έπαιξε 80 λεπτά απέναντι στην Χάιφια, στο τελικό 4-1 της ομάδας του, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε δύο ακόμα παιχνίδια για λίγα λεπτά.

Δείτε τον στο βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ