Ένας χρόνος χωρίς τον Νίκο Αλέφαντο (vids)

Ένας χρόνος χωρίς τον Νίκο Αλέφαντο (vids)

Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, ο Νίκος Αλέφαντος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στη θλίψη τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την τεράστια απώλεια του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 23 Ιουνίου και έπειτα από καρδιακή προσβολή. Ο γνωστός και ιδιαίτερος παλαίμαχος προπονητής των ελληνικών γηπέδων, έγραψε τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας, έχοντας προπονήσει πολύ μεγάλες ομάδες.

Μερικές από αυτές, ο αγαπημένος του Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, ο ΠΑΟΚ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Α’ Εθνική έκατσε επίσης στους πάγκους των Εθνικού, ΟΦΗ, Καστοριά, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Κόρινθο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα. Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν 81 ετών όταν «έφυγε» από τη ζωή, ενώ το διάστημα πριν τον θάνατο του είχε σημαντικά προβλήματα υγείας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Θανάτου του Νίκου Αλέφαντου από τον θεράποντα Ιατρό του κο Χλωροκώστα: «Ο Νίκος Αλέφαντος, απεβίωσε σήμερα 23/6/2020, λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας. Παρά την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και την υπόλοιπη υποστήριξη των θεραπόντων ιατρών, εμφάνισε τις τελευταίες εβδομάδες σημαντική και ταχεία επιδείνωση. Παρέμεινε όπως επιθυμούσε στην οικεία του ανάμεσα στους δικούς ανθρώπους, την πολυαγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Ο οικογενειακός ιατρός, Παναγιώτης Χλωροκώστας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ