Ουάρντα: Ένας τρελός είναι στην πόρτα

Ουάρντα: Ένας τρελός είναι στην πόρτα

Ο Αρμ Ουάρντα, σε μία ακόμη «έκρηξη» απειθαρχίας, η οποία ανάγκασε τον Ράσβαν Λουτσέσκου να τον διώξει από την προπόνηση, προσθέτει στο βιογραφικό του άλλη μία σκηνή «τρέλας».

Θα μπορούσε άνετα να είναι και σειρά στο Netflix. Όχι επιστημονικής φαντασίας, αλλά  τύπου «CSI» , με τους ίδιους πρωταγωνιστές και διαφορετική ιστορία. Κάπως έτσι μπορεί κανείς να ερμηνεύσει και το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον… συνήθη «ύποπτο» Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με εντολή Λουτσέσκου.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο και τα «ευτράπελα» ως είθισται, δε λείπουν. Έτσι λοιπόν, ο 27χρονος Αιγύπτιος έχοντας αρχικά δεχτεί παρατήρηση για μία άσκηση, σε ένα κακό κοντρόλ, νευρίασε και κλώτσησε άτσαλα την μπάλα.

Ο Ράσβαν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι κάθετος ως προς το «πειθαρχείν», νοοτροπία την οποία προσπαθεί να περάσει και στην ομάδα, δεν «μάσησε» και μάλιστα έδιωξε τον Ουάρντα από την προπόνηση. Το περιστατικό αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Αιγύπτιος ουκ ολίγες φορές έχει «πρωταγωνιστήσει» σε τέτοιου είδους επεισόδια και δη με τον Ρουμάνο προπονητή. Έτσι, εάν η «τρέλα» δεν πάει στα βουνά, σίγουρα πάει στην Ουρουγουάη, καθώς ο Ουάρντα «τα έβρισκε» μόνο με τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ.

Η ιστορία ξεκινά από το 2017, ίσως και νωρίτερα, με τον Αμρ Ουάρντα να επιδίδεται σε αγώνα «φλερτ» στον δανεισμό του στη Φειρένσε. Ο «άτακτος» Αιγύπτιος κατηγορήθηκε πως προσέγγιζε συγγενικά πρόσωπα των συμπαικτών του από την πορτογαλική ομάδα, αλλά και ότι έστελνε μηνύματα στις συντρόφους κάποιων από αυτών. Αμέσως, βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του αλλά και του κόσμου της ομάδας, οι οποίοι ζητούσαν από την διοίκηση να τον διώξει κακείν κακώς.

Με τον Ράσβαν Λουτσέσκου ο οποίος είναι υπέρμαχος του δόγματος «κανείς μα κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από την ομάδα», ανέκαθεν δεν ανεχόταν τα «τερτίπια» του Ουάρντα, με τις εντάσεις και τις «εκδηλώσεις αγάπης» να μην έχουν τελειωμό.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το 2018, ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε δριμύτερος, σε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο αλλα και τον τωρινό προπονητή του, όταν ο Λουτσέσκου απόφάσισε να τον θέσει εκτός για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Αιγύπτιος αντέδρασε με έντονο τρόπο στην απόφαση αυτή, και ως «αντίποινα», δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την ημέρα του ντέρμπι, για τους παίκτες που έμειναν εκτός 18άδας.

Ο Λουτσέσκου δεν φάνηκε να «μασάει» από αυτή την σκηνή απειθαρχίας του Ουάρντα, και του επέβαλε ως «ποινή», διπλή προπόνηση, μιας και στην πρώτη δεν εμφανίστηκε.

Επεισόδιο νούμερο 3, τοποθεσία αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στην επιστροφή του ΠΑΟΚ έπειτα από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που είχε ως απότελεσμα την ήττα του ΠΑΟΚ (3-2), ο Αιγύπτιος, αν και είχε σκοράρει, φάνηκε πως δεν ήταν σε «mood» για πολλές κουβέντες.

Στον επιβιβασμό στο αεροπλάνο, και παρά την ευγενικές προσπάθειές της αεροσυνοδού να τον πείσει να φορέσει τη μάσκα του, ο Ουάρντα απάντησε με «γαλλικά», και τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Τα επεισόδια του «σίριαλ» δεν σταματούν εδώ, με τα «γαλλικά» του Ουάρντα να είναι σε πρώτο πλάνο για ακόμη μία φορά. Σε αυτή τη στροφή, ο Αιγύπτιος, σε μία βόλτα του στην Λάρισα, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με άγνωστους νεαρούς, περιστατικό το οποίο κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Αμρ Ουάρντα φαίνεται πως «πουλάει τρέλα», καθώς δεν είναι θιασώτης της πειθαρχίας, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην δημοσιότητα σκηνές με πρωταγωνιστή εκείνον και κάθε φορά διαφορετική κατάληξη.

Αυτή η συμπεριφορά του, δημιουργεί απανωτά προβλήματα και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον ίδιο – μιας και ο Λουτσέσκου βάζει πάνω απ΄όλα την ομάδα. Ωστόσο, διάθεση για αλλαγή στάσης, δεν υπάρχει προς το παρόν.

«Ο τρελός που επιμένει στην τρέλα του θα γίνει σοφός», έλεγε ο Γουίλιαμ Μπλέικ. Ίσως τελικά ο Ουάρντα είναι πιστός φαν του διάσημου Άγγλου ποιητή , και πιστεύει πως τελικά θα γίνει σοφός μέσα από αυτή την διαδικασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ