Ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του (vid)

Ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του (vid)

Νεκρός σε ηλικία 31 ετών εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (5/10) στο αυτοκίνητό του ο Νίκος Τσουμάνης - Επρόκειτο για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία σε ομάδες της Superleague, όπως ο Άρης, η Ξάνθη, η Κέρκυρα - To10.gr παρουσιάζει το προφίλ του αριστερού μπακ από την Ηγουμενίτσα

Σοκ στην κοινή γνώμη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Νίκου Τσουμάνη. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (5/10) ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά μέσα στο αυτοκίνητό του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό. Όπως συνηθίζεται να γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του παίκτη.

Πρόκειται για υπόθεση-θρίλερ, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ

Ο Τσουμάνης ήταν μόλις 31 ετών, ενώ πρόσφατα έγινε παίκτης του Μακεδονικού, χωρίς ωστόσο να προλάβει να αγωνιστεί φέτος με την ομάδα. Με τη φανέλα του συγκεκριμένου συλλόγου πάντως είχε παίξει τη σεζόν 2009-10. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη, Ξάνθη, Κέρκυρα, Απόλλωνα Πόντου, Πανθρακικό και Βέροια.

Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα στις 8 Ιουνίου 1990, όμως γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Ξάνθης μέχρι το 2009. Εκείνο το καλοκαίρι παραχωρήθηκε στον Μακεδονικό, όπου πήρε τα πρώτα του παιχνίδια και αγωνίστηκε και στο Κύπελλο Ελλάδας, στη νίκη επί του Εθνικού Φιλιππιάδας και στην ήττα στην παράταση από τον Πανσερραϊκό. Η Ξάνθη τον πήρε πίσω το καλοκαίρι του 2010, ωστόσο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στη Superleague.

Επόμενος σταθμός; Η Κέρκυρα. Υπό τις οδηγίες του Απόστολου Μάντζιου και του Γιάννη Παπακώστα είχε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο Ελλάδος, παίζοντας συνολικά 1.680 λεπτά.

Τη σεζόν 2013-14 ο Τσουμάνης έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τον Άρη. Έπαιξε συνολικά σε 24 ματς, ενώ σκόραρε και ένα γκολ κόντρα στη μέλλουσα ομάδα του. Τον Πανθρακικό. Το 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θράκης. Μπορεί ο Τσουμάνης να ήταν κατά βάση αριστερός μπακ, αλλά έπαιζε και αριστερός μέσος, ακόμη και στόπερ όποτε χρειαζόταν.

Το καλοκαίρι του 2015 τα ηνία του Άρη ανέλαβε ο Θόδωρης Καρυπίδης με τον Τσουμάνη να επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έκανε τις πρώτες συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά δεν βρήκε θέση βασικού στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, έμεινε μέχρι και το 2017-2018 χωρίς να αλλάξει κάτι. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στον Απόλλωνα Πόντου, όπου αγωνίστηκε ως βασικός την πρώτη σεζόν στη Football League. Τη σεζόν 2019-2020 έχασε τη θέση του και έπαιξε σε μόλις 11 ματς, τα περισσότερα ως δεξιός μπακ, ως κεντρικός μέσος ή ως κεντρικός αμυντικός.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο Τσουμάνης πήγε στην Τρίγλια (Football League), αλλά δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής. Και τον Σεπτέμβριο του 2021 επέστρεψε εκεί που άρχισαν όλα. Στον Μακεδονικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ