Άιντραχτ, η… αγαπημένη του Κούντε (vid)

Άιντραχτ, η… αγαπημένη του Κούντε (vid)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, σε ένα γήπεδο όπου ο Πιερ Κουντέ έχει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άιντραχτ την Πέμπτη (21/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ, αλλά και για την πρώτη θέση. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχει και ο Πιερ Κούντε, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην έχει καταλήξει ακόμη για την ενδεκάδα. Ο Καμερουνέζος μέσος γνωρίζει πολύ καλά τους Γερμανούς, αφού αγωνίστηκε στη Μάιντς για 3 χρόνια και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την Άιντραχτ ουκ ολίγες φορές στην Bundesliga.

Μάλιστα, ο Κούντε έβγαλε και τη «φωτογραφία» της καριέρας του στη Γερμανία σε ματς κόντρα στην Άιντραχτ. Συγκεκριμένα, στις 6 Ιουνίου του 2020 και εν μέσω πανδημίας, όταν και ξεκίνησαν και πάλι τα μεγάλα πρωταθλήματα, με την Bundesliga να κάνει την αρχή, η Άιντραχτ υποδέχτηκε τη Μάιντζ για την 30η αγωνιστική και καιγόταν για το τρίποντο.

Το παιχνίδι έληξε 0-2, η ομάδα του Κούντε κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στη «μάχη» για τη σωτηρία της και ο παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε ένα γκολ-σφραγίδα κόντρα στην ομάδα που θα αντιμετωπίσει και την Πέμπτη. Ένα γκολ που έμεινε στους Γερμανούς και για τον πανηγυρισμό του, αφού γονάτισε για τον Τζορτζ Φλόιντ και ήταν από τους πρώτους που το έκανε, με μια ολόκληρη χώρα να υποκλίνεται στον Καμερουνέζο.

Το συγκεκριμένο τέρμα μάλιστα ήταν και το τελευταίο που πέτυχε μέχρι και σήμερα σε επίσημο παιχνίδι, ενώ έκτοτε ταλαιπωρήθηκε και με έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον πήγε πίσω στην καριέρα του στη Μάιντζ.

Το καλοκαίρι λοιπόν πήρε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και σήμερα είναι υποψήφιος να πάρει φανέλα βασικού κόντρα σε μια ομάδα που του «πάει» και που έχει κερδίσει 3 φορές σε 4 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, ενώ έχει και μια ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ