Ντιέγκο Μπίσεσβαρ – Σαν το παλιό καλό κρασί (vids)

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ – Σαν το παλιό καλό κρασί (vids)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, κέρδισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν γιατί είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες της Superleague.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πριν από έναν χρόνο περίπου δεν υπολογιζόταν στον ΠΑΟΚ ούτε από τον Αμπέλ Φερέιρα ιδιαίτερα, αλλά ούτε από τον Πάμπλο Γκαρσία που διαδέχτηκε τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Ουρουγουανός κόουτς μάλιστα αποφάσισε να μην τον έχει καν στο ρόστερ του Δικεφάλου του βορρά για αυτό και τον περασμένο Γενάρη με τη μορφή δανεισμού στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στη διάρκεια της θητείας του στην Κύπρο ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός έκανε τη διαφορά, ξεχωρίζοντας σαν τη μύγα μες στο γάλα στη Μεγαλόνησο έχοντας σε 15 παιχνίδια 3 γκολ και 4 ασίστ. Για καλή του τύχη (τόσο του ίδιου όσο και του ΠΑΟΚ), οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Πάμπλο Γκαρσία και να συνεχίσουν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τον προπονητή που κατέκτησαν το νταμπλ το 2019.

Ο Ρουμάνος τεχνικός για περίπου δυο χρόνια πίστευε με κλειστά μάτια στον Σουριναμέζο και όπως είναι λογικό με τη λήξη του δανεισμού του τον ήθελε πίσω. Κάτι που έγινε. Αποτέλεσμα της απόφασης του Λουτσέσκου να παραμείνει ο «Μπίσε» είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα, όπου είναι εξαιρετικός και αποδεικνύει για άλλη μια χρονιά ότι είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μπίσεσβαρ γύρισε στη Θεσσαλονίκη για να είναι εναλλακτική επιλογή στα εξτρέμ, όμως είναι αναντικατάστατος και προσφέρει όσα ζητάει ο Λουτσέσκου από τους πλάγιους επιθετικούς. Παρότι είναι στα 33 του είναι σαν το παλιό καλό κρασί… Μπορεί να μην έχει την ταχύτητα που είχε πριν μερικά χρόνια, όμως από θέμα αντίληψης, ικανότητας και τεχνικής υπερέχει από πολλούς εξτρέμ στην Ελλάδα, ενώ παραμένει ένας υπέροχος δημιουργός.

Οι αριθμοί και το νέο συμβόλαιο

Τι κι αν έχει μερικά κιλά παραπάνω, τι κι αν δεν έχει την αντοχή που είχε, ο Μπίσεσβαρ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ο Λουτσέσκου το βλέπει και το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους εξάλλου, με τον Μπίσεσβαρ να έχει παίξει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ σε 17 ματς και να μετράει 2 γκολ και 4 ασίστ.

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται από χιλιόμετρα η ποιότητα του και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, στον ΠΑΟΚ δεν τον έχουν καλέσει ακόμα στα γραφεία του συλλόγου για να μιλήσουν για νέο συμβόλαιο, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Ο Μπίσεσβαρ είναι ο αγαπημένος του κόσμου, που θέλει να τον δει και του χρόνου με τη φανέλα της ομάδας και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως και ο Λουτσέσκου. Όμως ακόμη δεν έχουν καθίσει στο τραπέζι, παρότι μαζί με τον Ζίβκοβιτς οι δυο τους είναι οι κορυφαίοι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ