Λιονέλ Μέσι – Ο… δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος (vids)

Λιονέλ Μέσι – Ο… δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στην αγαπημένη του Μαδρίτη, με την κληρωτίδα του Champions League να φέρνει τη Ρεάλ στον δρόμο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η χθεσινή κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League θα μείνει στην ιστορία. Η μια γκάφα διαδέχθηκε την άλλη, με την UEFA να τα κάνει… θάλασσα.

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρωταγωνίστησαν στο απίθανο σκηνικό, με τις φωνές προς τη μεριά της UEFA για επανάληψη της κλήρωσης να πιάνουν τόπο. Στην αρχή, είχαμε το ζευγάρι Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους ποδοσφαιρόφιλους ανά την υφήλιο να σκέφτονται από τώρα την τιτανομαχία Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, UEFA και μοίρα είχαν άλλα… σχέδια, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τίθεται τελικά αντιμέτωπη με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, ο Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί ξανά στην αγαπημένη του Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη «Βασίλισσα» ως παίκτης της Παρί και όχι της Μπαρτσελόνα.

Φορώντας τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα», ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «Μερένχες» να βλέπουν… εφιάλτες όταν τον αντιμετωπίζουν.

Στις μονομαχίες της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, ο Μέσι είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, αφήνοντας το στίγμα του. Σε 45 ματς κόντρα στη «Βασίλισσα», ο Pulga μετράει 9 νίκες, 15 ήττες, ενώ 11 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

26 φορές παραβίασε την εστία των Μαδριλένων, με τον Αργεντινό να μοιράζει και 14 γκολ στους συμπαίκτες του. Ο φόβος και ο τρόμος της Ρεάλ είναι ο Λιονέλ Μέσι, με τον 34χρονο να θέλει να ανοίξει λογαριασμό και με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το πρώτο… αίμα για τον Αργεντινό «μάγο» στα ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στις 10 Μαρτίου του 2007. Ο 20χρονος τότε Λίο, έκανε σμπαράλια την άμυνα των Μαδριλένων, πετυχαίνοντας χατ τρικ στο χορταστικό 3-3. Ήταν το… μήνυμα για το τι θα ακολουθούσε τα επόμενα χρόνια.

Ο Μέσι είχε προσφέρει και μια μοναδική παράσταση τη σεζόν 2010-2011 για τα ημιτελικά του Champions League. Με το πρώτο ματς στο Καμπ Νου να λήγει 1-1, η Ρεάλ φαινόταν ότι είχε το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Αργεντινός όμως, τους χάλασε τα σχέδια, με την ομάδα της Μαδρίτης απλά να υποκλίνεται στο μεγαλείο του. Δυο γκολ από τον Μέσι και… ραντεβού με την Γιουνάιτεντ στον τελικό του θεσμού. Εκεί, που η Μπάρτσα του Πεπ πρόσθεσε άλλη μια κούπα με τα «μεγάλα αυτιά».

Φυσικά, κανείς δεν ξεχνάει το σόου του Λιονέλ Απρίλιο του 2017. Με τον Αργεντινό να… σκοτώνει στις καθυστερήσεις την τότε ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και να πανηγυρίζει με έναν μοναδικό τρόπο μπροστά από τους οπαδούς των Μαδριλένων.

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος, με μοναδικό στόχο να επαναλάβει τα «όργια» των περασμένων χρόνων. Με διαφορετικά χρώματα αυτή τη φορά, ο Αργεντινός θα επιδιώξει να πληγώσει για ακόμη μια φορά την ομάδα της Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ