Μπενζεμά – Βινίσιους – Το πιο… καυτό επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη (vids)

Μπενζεμά – Βινίσιους – Το πιο… καυτό επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη (vids)

Δύο πρωταγωνιστές. Μπενζεμά και Βινίσιους με τα γκολ τους οδηγούν την Βασίλισσα κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ένας βρίσκεται στην δύση της καριέρας του πατώντας πια τα 34 του χρόνια. Ο άλλος βρίσκεται στο ξεκίνημα διανύοντας μόλις την δεύτερη του χρονιά στα γήπεδα της Ευρώπης. 

Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ οδηγούν εκ του ασφαλούς με τα τέρματα τους την Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League. 

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 18 γκολ και 8 ασίστ σε 21 εμφανίσεις, ωστόσο ο έμπειρος φορ δεν είναι μόνος του, καθώς έχει άξιο συμπαραστάτη τον φορμαρισμένο Βινίσιους, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είδαμε στην περσινή χρονιά. 

Οι δυό τους έχουν μια άψογη συνεργασία και αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα των «μερέγχες» οι οποίοι έχουν χάσει την φετινή σεζόν μόνο δύο παιχνίδια(Σερίφ, Εσπανιόλ). 

Το πιο καυτό επιθετικό δίδυμο της Ευρώπης 

Μέχρι στιγμής στη σεζόν Μπενζεμά και Βινίσιους αποτελούν το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη, καθώς έχουν πετύχει παρέα 23 τέρματα και 12 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η κορυφαία στα top 5  πρωταθλήματα με τους Σαλαχ και Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ να ακολουθούν με 22, ενώ το ζευγάρι της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Σέρτζ Γκνάμπρι έχει επίσης 22 τέρματα.

Μπενζεμά και Βινίσιους έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο του σκοραρίσματος της Ρεάλ και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στο χορτάρι με την χημεία τους να είναι πολύ δυνατή. 

Ο Γάλλος με τον Βραζιλιάνο έχουν πάρει από το χέρι τους Μαδριλένους και τους οδηγούν εκ του ασφαλούς σε μια ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος, καθώς τώρα που μιλάμε η διαφορά των «μερέγχες» από την δεύτερη Σεβίλλη βρίσκεται στο +6, και από την μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο στο +14. 

Οι οπαδοί της Βασίλισσας ευελπιστούν οι δύο τους να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, συμβάλλοντας στα μέγιστα ώστε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσει τους στόχους της.  

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ