Οι «Bruno Magpies» αποδεικνύουν πως οι παρέες γράφουν ιστορία… (vid)

Οι «Bruno Magpies» αποδεικνύουν πως οι παρέες γράφουν ιστορία… (vid)

Αρκετό ποσοστό αλκόολ στο αίμα, ακατάληπτα λόγια και καπνοί από τσιγάρα συνθέτουν το σκηνικό πίσω από μια τρελή ιδέα. Μια παρέα από το Γιβραλτάρ ίδρυσε την δική της ομάδα και έχει σκοπό να τρελάνει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποτε σε ένα κλαμπ παρέα με τoυς φίλους μας, κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε εκμυστηρευτεί στους κοντινούς μας τις σκέψεις μας και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Πάνω στο μεθύσι μας έχουμε σκεφτεί αρκετές… τρέλες οι οποίες δύσκολά μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Ωστόσο  έχει κανείς τολμήσει να πει ότι θα φτιάξει δική του ποδοσφαιρική ομάδα η οποία μια μέρα θα παίξει Ευρώπη;

Ε κάτι τρελοί τύποι στο Γιβραλτάρ το έπραξαν. Σε μια από τις εξόδους τους στην αγαπημένη τους Pub, το «Bruno’s Bar & Restaurant», που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το πιο σημαντικό στάδιο της χώρας, το Victoria Stadium το 2013, ίδρυσαν τους «Bruno Magpies».

Μια παρέα φίλων σε Bar, στοχεύει στα «αστέρια» της Ευρώπης

Εκείνη τη χρονιά ο σύλλογος τερμάτισε τέταρτος στη δεύτερη κατηγορία του Γιβραλτάρ, και έφτασε κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου της κατηγορίας. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα ήταν η αφορμή για μια νέα χορηγία από την Entain plc, μια διεθνή εταιρεία στοιχημάτων, η οποία κατέστησε δυνατή την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου δεύτερης κατηγορίας το 2019, κερδίζοντας έτσι τελικά την άνοδο στην Premier Division.

Η τέταρτη θέση που κατέκτησε στη φάση των πλέι οφ 2021/22 σήμαινε πως οι «Μagpies» την πέμτη ομάδα από το Γιβραλτάρ η οποία θα κάνει ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μια επιτυχία η οποία φέρνει και το απαραίτητο rebranding με τον σύλλογο να έχει κάνει ήδη γνωστό το νέο του λογότυπο. Οι «Μagpies» ετοιμάζονται να απογειωθούν με στόχο να επεκτείνουν την φήμη τους σε όλη την Γηραιά Ήπειρο.

Και αν δεν το επιτύχουν η συνέχεια θα τους βρεί να πίνουν τις μπύρες του στην αγαπημένη τους pub εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, αποδεικνύοντας σε όλους μας πως οι παρέες γράφουν ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ