Το πιο… Κασεμίρο βίντεο: Όταν «έκοβε» την καριέρα του Μίλνερ για χάρη του Μπενζεμά (vid)

Το πιο… Κασεμίρο βίντεο: Όταν «έκοβε» την καριέρα του Μίλνερ για χάρη του Μπενζεμά (vid)

Ο Κασεμίρο «προβάρει» τα κόκκινα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι φίλαθλοι της έχουν κάνει viral ένα βίντεο από τον προπέρσινο αγώνα του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ, όταν ο Βραζιλιάνος έπαιρνε... εκδίκηση κόντρα στον Μίλνερ για τον Καρίμ Μπενζεμά.

Έτοιμη να πυροδοτήσει μια από τις «βόμβες» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κασεμίρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο 30χρονος ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία και εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος χαφ αναμένεται να κάνει τη διαφορά, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με την υπόθεση και να μεταμορφώσει τον άξονα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μοιάζει εντελώς «άρρωστη» σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ενας δαίμονας από τη Νότια Κορέα μας αναστάτωσε ευχάριστα!

Και μάλιστα, εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί εγκαίρως, τότε ο Κασεμίρο θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στη Λίβερπουλ, τη Δευτέρα στο «Ολντ Τράφορντ», στο μεγαλύτερο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Κασεμίρο ωστόσο έχει δείξει και στο παρελθόν, ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ ότι δεν… μασάει από ντέρμπι. Μάλιστα έχει εμπειρία από Λίβερπουλ, καθώς την έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές, έχοντας κερδίσει και δύο Champions League απέναντι της (2018, 2022).

Το 2021 ωστόσο, ο Βραζιλιάνος που φημίζεται για το σκληρό του παιχνίδι, είχε χαρίσει μια από τις πιο… Κασεμίρο στιγμές της καριέρας του. Στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League, μέσα στο «Άνφιλντ», ο 30χρονος είχε φροντίσει να πάρει εκδίκηση για τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος είχε δεχτεί ένα πάρα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Μίλνερ με τις τάπες στον αστράγαλο.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κασεμίρο… ισοπέδωσε τον Μίλνερ και σχεδόν του «έκοψε» την καριέρα κοντά στη γραμμή του πλαγίου. Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έτρεξαν προς το μέρος του Βραζιλιάνου ο οποίος στάθηκε μπροστά τους, πριν μπει στη μέση ο Τάσος Σιδηρόπουλος για να σβήσει τη… φωτιά.

Για την ιστορία, ο Κασεμίρο δέχτηκε την κίτρινη κάρτα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ