Οι πέντε της Euroleague που παραμένουν ελεύθεροι και… ιντριγκάρουν (vids)

Οι πέντε της Euroleague που παραμένουν ελεύθεροι και… ιντριγκάρουν (vids)

Στη φετινή Euroleague υπάρχουν ακόμα πέντε παίκτες που είναι στη free agency και ιντριγκάρουν. Το 10.gr τους βρήκε και σας τους παρουσιάζει.

Η εφετινή Euroleague για πολλούς θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές των τελευταίων ετών αφού πολλές ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά και ανέβασαν τον πήχη των προσδοκιών τους πολύ ψηλά.

Υπάρχουν όμως πέντε περιπτώσεις παικτών οι οποίες μπορούν να αλλάξουν επίπεδο όποια ομάδα κινηθεί για την απόκτησή τους. Το 10.gr τους βρήκε και τους παρουσιάζει.

Διαβάστε επίσης: Γιάννη κάνε το θαύμα σου (pics, vids)

Τομά Ερτέλ

Ο Γάλλος playmaker μετά από μια πολύ πετυχημένη πορεία στη Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Το προσόν του οι ασίστ αφού είναι ο 4ος πασέρ όλων των εποχών στην Euroleague με 1340 και 2ος σε ασίστ ανά αγώνα με 5,3. Οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν είναι πολύ υψηλές και πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ερτέλ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Eurobasket με την εθνική του. Δημοσιεύματα τον θέλουν κοντά στη Ζενίτ αλλά ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Μάλκομ Ντιλέινι

Τα λόγια για τον Αμερικανό γκαρντ περισσεύουν. Μια «καλαθομηχανή» των Ευρωπαϊκών γηπέδων που μπορεί στην μέρα του να σμπαραλιάσει κάθε άμυνα και να δώσει μόνος του τη νίκη στην ομάδα του. Η βασική του προτεραιότητα είναι το ΝΒΑ ως κλασσικός Αμερικανός αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά θα βρίσκεται στις ευρωπαϊκές ομάδες με πολύ χαμηλότερα χρήματα από όσα ζητάει αύτη τη στιγμή. Μειονέκτημα του 33χρονου οι αρκετοί τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια.

Ντουέιν Μπέικον

Ο Μπέικον είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα στην Εuroleague και προκαλεί αίσθηση στον μπασκετικό κόσμο ότι δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα που θα αγωνίζεται. Η περσινή χρονιά του, που ήταν η πρώτη στα ευρωπαϊκά παρκέ, ήταν απλά απολαυστική και για πολύ λίγο έχασε αυτός και η Μονακό την συμμετοχή της στο Final 4. Για την περίπτωση του σύμφωνα με δημοσιεύματα ασχολείται ο Παναθηναϊκός αλλά έχει το ΝΒΑ ως προτεραιότητα.

Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας ψηλός έχει φέτος απασχολήσει πολλές ομάδες της Euroleague με κυριότερο ενδιαφέρον αυτό του Ολυμπιακού που τον ήθελε για αναπληρωματικό του Μουσταφά Φαλ αλλά και για να μεγαλώσει τον Ελληνικό κορμό του. Την περίπτωση εξέτασε και ο Παναθηναϊκός χωρίς όμως ιδιαίτερη θέρμη. Ο 24χρονος σέντερ διακρίνεται για την αλτικότητα του και για το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Σίγουρα δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε στη Βιλερμπάν αλλά αποτελεί πολύ δυνατή λύση σε όποια ομάδα και αν πάει.


Πιέρια Χένρι

Για τον Πιέρια Χένρι δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Πέρυσι ήταν στην λίστα για τους καλύτερους αμυντικούς της Euroleague. Ταυτόχρονα δεν του λείπει το επιθετικό κομμάτι με πολύ καλό πρώτο βήμα και αρκετά καλό διάβασμα του παιχνιδιού, γεγονός που τον κάνει πολύ καλό δημιουργικά. Όμως το μπλέξιμο με τη Φενέρμπαχτσε και ότι στην Ισπανία ανήκουν τα δικαιώματα του στη Μπασκόνια προβληματίζουν τους επίδοξους αγοραστές που τον κοιτάνε ως μια βασική και πολύ ποιοτική λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ