Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαρσέλο: «Αν είναι να πεθάνω τώρα, ας πεθάνω…»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαρσέλο: «Αν είναι να πεθάνω τώρα, ας πεθάνω…»

Η τρομερή συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικά χρόνια ο Μαρσέλο, που τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στη σπουδαιότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα, έκαναν το «μπαμ» του καλοκαιριού και ανακοίνωσαν τον Μαρσέλο, σε μια από τις καλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η «βόμβα» μεγατόνων που «έριξαν» οι πρωταθλητές Ελλάδας «τάραξε» τα νερά τόσο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου θρύλου να είναι πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη.

Ο Μαρσέλο που για 15 χρόνια ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποχώρησε, ο κορυφαίος αριστερός μπακ του κόσμου την περασμένη δεκαετία και ίσως και ο καλύτερος όλων των εποχών θα αγωνίζεται στο λιμάνι.

Φυσικά, οι συστάσεις για τον Βραζιλιάνο δεν χρειάζονται, αφού μιλάμε για έναν παίκτη με πάνω από 550 συμμετοχές με τη Ρεάλ, που έχει κατακτήσει 5 Champions League, 6 πρωταθλήματα και συνολικά 25 τίτλους, ενώ ήταν και ο αρχηγός των μερένχες την περασμένη σεζόν.

Το 2018 όταν ο Βραζιλιάνος σήκωσε το ένα από τα πέντε τρόπαια με τα «μεγάλα αυτιά» είχε μια φοβερή και ταυτόχρονα συγκλονιστική ανάμνηση. Σε μια από τις πιο μεγάλες εξομολογήσεις για μια πολύ δύσκολη κατάσταση που βίωσε, ο Μαρσέλο είχε αποκαλύψει την κρίση πανικού που υπέστη πριν από τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ και τότε, όπως φέτος, κατέκτησε το τρόπαιο απέναντι στους «κόκκινους», ωστόσο, εκείνη η εμπειρία ήταν από τις πιο δύσκολες που είχε ν’ αντιμετωπίσει, όπως ο ίδιος είχε πει. Ο Μαρσέλο μάλιστα δεν μπορούσε να πάρει ανάσες κανονικά και νόμιζε ότι θα πεθάνει σε μια φοβερή αποκάλυψη που είχε κάνει στη συνέντευξη που είχε δώσει.

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει:

«Όλα είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη νύχτα καθώς δεν μπορούσα ούτε να φάω ούτε να κοιμηθώ… Αισθανόμουν ένα βάρος στο στέρνο… Τεράστια πίεση. Δεν μιλάω για νευρικότητα. Τα νεύρα είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι διαφορετικό.

Σκεφτόμουν συνέχεια το παιχνίδι… Στο ποδόσφαιρο, είναι λογικό να είσαι αγχωμένος. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι και τι είσαι, αν δεν είσαι αγχωμένος πριν από έναν τελικό, δεν είσαι κανονικός άνθρωπος. Το λογικό είναι απλά να προσπαθείς να μη… λερώσεις το σορτσάκι σου από το άγχος!

Καθόμουν στη θέση μου στ’ αποδυτήρια και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Σκεφτόμουν: “ηρέμησε, δέσε τα κορδόνια σου και ηρέμησε…”. Ήξερα ότι αν έβγαινα στο γήπεδο τότε όλα θα ήταν καλά γιατί όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια, όλα ηρεμούν και δεν σε απασχολούν. Ούτε η τρέλα που επικρατεί γύρω σου.

Όταν πάτησα το πόδι μου στο γρασίδι, πάλι δεν μπορούσα να πάρω κανονικές ανάσες και κάπου εκεί σκέφτηκα “αν είναι να πεθάνω τώρα, να πάει να γαμ%@#$%@, ας πεθάνω”»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ