Για το 2Χ2 και την πρωτιά απέναντι στους οικοδεσπότες, Ιταλούς

Για το 2Χ2 και την πρωτιά απέναντι στους οικοδεσπότες, Ιταλούς

Συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας με τους Κροάτες θέλει να δώσει η Εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει στο Μιλάνο τους οικοδεσπότες του τρίτου ομίλου, Ιταλούς, με στόχο το 2Χ2 το οποίο θα δώσει ουσιαστικά και την πρωτιά στη «γαλανόλευκη».

Η Εθνική μας ομάδα έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Κροατία στο φινάλε, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… μίλησε και η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν απίστευτος στα τελευταία δευτερόλεπτα και με δύο τάπες και ισάριθμα καλάθια «καθάρισε» το ματς για την «επίσημη αγαπημένη», που επικράτησε με 89-85.

Η Ελλάδα στρέφει πλέον την προσοχή της στο αποψινό παιχνίδι με την Ιταλία (22:00) στο Μιλάνο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετωπίζει τους οικοδεσπότες του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης, με μοναδικό στόχο τη νίκη για το 2Χ2, με το οποίο ουσιαστικά θα εξασφαλιστεί και η πρωτιά στο γκρουπ.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε Μαρσέλο ο Ολυμπιακός! – Ενας Θρύλος στον Πειραιά

Όπως και κόντρα στους Κροάτες, ο Έλληνας κόουτς δεν αναμένεται να έχει στη διάθεση του τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Αντιθέτως, ο Παπαγιάννης έχει κριθεί έτοιμος, ωστόσο ο Ιτούδης θα αποφασίσει για το εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Οι Ιταλοί από την άλλη, κατάφεραν να ξεκινήσουν επίσης με νίκη, καθώς μετέτρεψαν σε «πάρτι» το ματς με την Εσθονία, επικρατώντας με 83-62. Για τους οικοδεσπότες, τα νέα από τον Γκαλινάρι ήταν άσχημα, καθώς ο ηγέτης της Ιταλίας υπέστη ρίξη χιαστού, όπως έγινε γνωστό μετά τις τελευταίες εξετάσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ