Το τατουάζ και η υπόσχεση: Η εκπληκτική ιστορία του Τζίο Σιμεόνε που ολοκληρώθηκε κόντρα στη Λίβερπουλ (pics, vids)

Το τατουάζ και η υπόσχεση: Η εκπληκτική ιστορία του Τζίο Σιμεόνε που ολοκληρώθηκε κόντρα στη Λίβερπουλ (pics, vids)

Έκανε τατουάζ στα 13 του χρόνια, έχοντας πατέρα τον Ντιέγκο Σιμεόνε. 14 χρόνια αργότερα, ο «μικρός» Τζίο εκπλήρωσε την υπόσχεση του και χάρισε μια μοναδική ιστορία στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της επικής τεσσάρας που «έριξε» η Νάπολι στη Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του εκπληκτικού Κβαρατσέλια.

Μόλις σκόραρε, ο Αργεντινός επιθετικός έτρεξε προς τους οπαδούς της Νάπολι. Και αφού το πανηγύρισε μαζί τους το γκολ, φίλησε ένα τατουάζ που έχει στο χέρι του, λίγο πιο χαμηλά από τον καρπό του.

Ένα πολύ συγκεκριμένο τατουάζ το οποίο είχε «χτυπήσει» όταν ήταν μόλις 13 ετών. Και μάλιστα χωρίς να πάρει την έγκριση των γονιών του. Ποια είναι ωστόσο η ιστορία πίσω από το τατουάζ και γιατί ο Σιμεόνε το φίλησε χθες μετά το γκολ του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όσα πρέπει να ξέρεις για το ταξίδι που απόψε ξεκινά

Όταν ήταν 13 ετών, ο μικρός Τζίο πήγε στα κρυφά και «χτύπησε» στο χέρι την μπάλα του Champions League. Χωρίς να ρωτήσει τον πατέρα του, Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά ούτε τη μητέρα του.

«Ήμουν 13 ετών όταν έκανα το πρώτο τατουάζ. Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο πριν τα 18 σου, αλλά ήμουν μεγάλος φαν του Champions League οπότε το έκανα όταν ήμουν μόλις 13.

Ο πατέρας του δεν ήθελε να το κάνω. Ούτε η μητέρα μου η οποία με ρώτησε: «Γιατί». Της απάντησα: «Επειδή όταν σκοράρω το πρώτο μου γκολ στο Champions League, τότε θα φιλήσω το τατουάζ. Ήμουν 13 και ο στόχος μου ήταν «Ευρώπη, Ευρώπη, Ευρώπη»…».

Ο Σιμεόνε λοιπόν κράτησε τον λόγο του και εκπλήρωσε την υπόσχεση του. 14 χρόνια μετά, ο Τζίο αποκάλυψε σε όλους το τατουάζ του και έκανε την οικογένεια του υπερήφανη και τον Τσόλο ο οποίος την ίδια ώρα πανηγύριζε μια φοβερή νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ