Η επανένωση δυο «Galacticos» (Vids, Pics)

Η επανένωση δυο «Galacticos» (Vids, Pics)

Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο θα συναντηθούν ξανά στο λιμάνι. Τα τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ, η εξαιρετική φιλία και ο ρόλος του Βραζιλιάνου στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει ακόμη μια τεράστια μεταγραφή, λίγες μέρες μετά τη σούπερ «βόμβα» με τον Μαρσέλο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός καταφέρνει μέσα σε λίγες μέρες να προκαλέσει «πανζουρλισμό» στους φιλάθλους του με ακόμη ένα σπουδαίο «μπαμ», ενώ για άλλη μια φορά η απόκτηση του Χάμες κάνει τον γύρο του κόσμου.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες μετά τον Βραζιλιάνο θρύλο και αρχηγό της Ρεάλ, Μαρσέλο, φέρνει ακόμη έναν «Galactico» της «χρυσής» φουρνιάς της βασίλισσας που κατέκτησε το «Decima», αλλά και ακόμη τέσσερα Champions League.

Ο Χάμες θα βρει στα ίδια αποδυτήρια στον Ρέντη και στο Καραϊσκάκη τον καλό του φίλο, Μαρσέλο, μετά από το 2020 και τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν μαζί στη Μαδρίτη. Δυο παίκτες που γνωρίστηκαν στα αποδυτήρια της ισπανικής ομάδας, μεγαλούργησαν κατακτώντας τα πάντα και η μοίρα τους έφερε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό…

Τα νούμερα του Χάμες και οι τίτλοι που κατέκτησε στη βασίλισσα είναι πολλοί, όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr, παρότι δεν παρέμεινε πάνω από 15 χρόνια στη Ρεάλ όπως ο έτερος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους όμως είχαν απίθανη «χημεία» στους μερένχες. Τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός αυτού. Παρότι η πρώτη κοινή τους σεζόν στη Ρεάλ ήταν αποτυχημένη, στη συνέχεια έγραψαν μαζί ιστορία σε μια ομάδα γεμάτη σούπερ σταρ.

Ο Κάρλο Αντσελότι που τόσο επιτακτικά είχε ζητήσει τον Χάμες το προηγούμενο καλοκαίρι έφυγε, ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλαβε και η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League, μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Χάμες και Μαρσέλο είχαν μια μοναδική σύνδεση, πλέον τους «εδενε» όπως και τους δένει μια εξαιρετική φιλία μέχρι και σήμερα, ενώ ο Βραζιλιάνος αναμφίβολα θα είχε επικοινωνία μαζί του τις τελευταίες μέρες για να τον πείσει να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να «μαγέψουν» μετά από χρόνια και στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, όπως έκαναν και στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι δυο τους μοιράστηκαν στη Ρεάλ δυο Champions League, δυο πρωταθλήματα, δυο ευρωπαϊκά Super Cup και ένα Super Cup Ισπανίας μέχρι το 2020 που έφυγε ο Χάμες για την Έβερτον, όμως δεν χάθηκε η σύνδεση τους και η στενή τους σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ