Το φετινό πρωτάθλημα έχει άρωμα… hat trick!

Το φετινό πρωτάθλημα έχει άρωμα… hat trick!

H φετινή σεζόν στην Premier League έχει άρωμα hat trick αφού μόλις σε 8 αγώνες έχουν σημειωθεί 7 δείχνοντας πως το πρωτάθλημα θα κριθεί και πάλι στην επίθεση.

Η φετινή Premier League είναι από τις πιο θεαματικές όλων των εποχών αφού τα γκολ πέφτουν βροχή και τους ευγενείς Άγγλους να βγάζουν το καπέλο στους ποδοσφαιριστές που δίνουν μοναδικές παραστάσεις.

Εξού και ο χαρακτηρισμός του hat trick. Σήμαινε ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής έβαζε αρκετά γκολ οι θεατές έβγαζαν το καπέλο τους για να δείξουν τον σεβασμό τους απέναντι σε έναν υπεράνθρωπο που έδινε αξία στα χρήματα που έδιναν για να τον παρακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης: To απίστευτο στατιστικό του Μπακαμπού: Έχει 15 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι

Ειδικά φέτος πρέπει να έχουν βγει πάρα πολλά καπέλα αφού σε 8 ματς που έχουν δώσει οι διεκδικητές του τίτλου έχουν σημειωθεί 7 hat tricks.

Ο Χάαλαντ σπάει τα κοντέρ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ από τη στιγμή που έχει βρεθεί στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι έχει σπάσει οποιοδήποτε ρεκόρ μπορεί να κυνηγήσει.

Αρχικά ήταν ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που έχει 4 σερί εκτός έδρας ματς που έχει βρει δίχτυα ενώ φαίνεται πως έχει έρωτα με τα hattricks αφού έχει ήδη 3 και κυνηγάει τον Σέρχιο Αγκουέρο που έχει 12 και είναι ο πρώτος στη λίστα.

Σήμερα ταυτόχρονα έκανε πάρτι απέναντι στην συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Νορβηγός έγινε ο γρηγορότερος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 3 hattricks αφού χρειάστηκε μόλις 8 ματς, ενώ το ρεκόρ κατείχε μέχρι σήμερα ο Όουεν με 48!

Την βόμβα που έκανε ο Τροσσάρντ!

Όμως για πολλούς το πιο… μάγκικο φετινό hattrick το έκανε το Σάββατο ο Τροσσάρντ που «σκότωσε» τη Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ και βύθισε το σύνολο του Κλόπ στο -11 από τη κορυφή.

Και οι… άλλοι!

Τα υπόλοιπα 3 hat tricks φέτος έχουν γίνει από τον Τόνεϊ της Μπρέντφορντ κόντρα στη Λίντς, τον Σον στο πάρτι της Τότεναμ κόντρα στη Λέστερ με σκορ 6-2, ενώ στο σημερινό ντέρμπι του Μάντσεστερ εκτός του Χάαλαντ 3 γκολ έβαλε και ο Φόντεν για να κλείσει η λίστα με τα φετινά 7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ