Σε βαθιά κρίση η Λίβερπουλ (3-3)

Σε βαθιά κρίση η Λίβερπουλ (3-3)

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της μένοντας στο 3-3 με την Μπράιτον, ενώ την ίδια ώρα η Τσέλσι λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (1-2).

Η κρίση στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ δεν λέει να τελειώσει. Οι «κόκκινοι» δεν έπεισαν ξανά και έμειναν ισόπαλοι με σκορ 3-3 κόντρα στην Μπράιτον για την 9η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μετρά πλέον δύο νίκες στους επτά αγώνες που έχει δώσει και μετά μόλις 10 βαθμούς, την ίδια ώρα που οι «γλάροι» είναι στην 4η θέση με 14 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εφιαλτικά για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο. Ο Λεάντρο Τροσάρντ ήταν ο δράστης και των δύο τερμάτων της Μπράιτον, ανοίγοντας το σκορ στο 4′ και σκοράροντας ξανά στο 18ο λεπτό. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μπόρεσε να μειώσει πριν το ημίχρονο σε 2-1 (33′).

Ο Κλοπ προχώρησε σε αλλαγές στην ανάπαυλα και είδε την ομάδα του να πατά κάπως καλύτερα και να φτάνει στην ανατροπή. Ο Φιρμίνο στο 54′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2, ενώ ο Γουέμπστερ, εννέα λεπτά αργότερα, με αυτογκόλ έβαλε μπροστά τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, οι «γλάροι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τον Τροσάρντ (83′) να ολοκληρώνει το χατ-τρικ, δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του και μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο στην κρίση στους «κόκκινους».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Τσιμίκας (59’ Μίλνερ), Φαν Ντάικ, Ματίπ, Φαμπίνιο, Καρβάλιο (46’ Λουίς Ντίαζ), Τιάγκο (89’ Νούνιες), Χέντερσον (59’ Έλιοτ), Σαλάχ, Φιρμίνο (75’ Ζότα)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μαρτς, ΜακΆλιστερ, Φέλτμαν, Καϊσέδο, Γκρος (66’ Μιτομά), Τροσάρ (87’ Λάμπτεϊ), Εστουπινιάν (75’ Λαλάνα), Γουέλμπεκ

Λυτρώθηκε στο τέλος η Τσέλσι

Η Τσέλσι από την πλευρά της τα… χρειάστηκε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 χάρη σε γκολ του Γκάλαχερ στις καθυστερήσεις. Έτσι το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ έφτασε στους 13 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν χαμηλά στους 6.

Η Κρίσταλ Πάλας βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί με τέρμα του Έντουαρντ στο 7ο λεπτό του αγώνα, όμως είδε τους «μπλε» να απαντούν με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 38′ για το 1-1. Όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο μέρος, η ισοπαλία έμοιαζε όλο και πιο εφικτή, όμως ο Γκάλαχερ στις καθυστερήσεις έγραψε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

TΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Φοφανά, Τσίλγουελ, Μάουντ (84’ Πούλισικ), Ζορζίνιο (54’ Λόφτους Τσικ), Κόβατσιτς, Χάβερτς (75’ Γκάλαχερ), Στέρλινγκ, Ομπαμεγιάνγκ (75’ Μπρόια)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κλάιν (43’ Τόμκινς), Γουόρντ, Γκουεχί, Μίτσελ, Ολίσε, Ντουκουρέ (84’ Ματετά), Εζέ (72’ Σλουπ), Αγιού, Ζαχά, Εντουάρ (84’ Χιουζ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Τότεναμ 3-1

Μπόρνμουθ-Μπρένφορντ 0-0

Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι 1-2

Φιούλαμ-Νιουκάστλ 1-4

Λίβερπουλ-Μπράιτον 3-3

Σαουθάμπτον-Έβερτον 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ