Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιστρέφει ως ξένος στη πόλη του (pics,vid)

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιστρέφει ως ξένος στη πόλη του (pics,vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιστρέφει στη πόλη όπου βρίσκεται το μεγαλύτερό του προπονητικό... έκθεμα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα. Και αν για πολλούς δεν σημαίνει τίποτα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός επιστρέφει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον καθιέρωσε στο επίπεδο της Euroleague. Στις δύο θητείες του στον πάγκο των «Ερυθρολεύκων» της Σερβίας κατάφερε πολλά περισσότερα από όσα λένε οι αριθμοί και οι βαθμολογίες.

Διαβάστε επίσης: Με το «καλημέρα» ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για δύο αλλαγές – Ο Άντριους και η… έκπληξη

Δημιούργησε έναν οργανισμό που θα βασίζεται σε γηγενής παίκτες και με την μαχητικότητα να είναι τo βασικό συστατικό της επιτυχίας. Η οποία στην Αδριατική Λίγκα ήταν συνεχής αφού κατακτούσε σχεδόν κάθε χρόνο τον τίτλο. Και στην Euroleague όμως παρότι εργαζόταν με πενιχρό μπάτζετ για τη διοργάνωση έδειχνε πως είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον ο Ράντονιτς θέλει να καταφέρει τα ίδια και ακόμα περισσότερα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Σίγουρα το επίπεδο δυσκολίας μεταξύ της Σερβικής ομάδα και του Εξάστερου διαφέρει.

Και αν η αρχή του δεν είναι και η καλύτερη βλέπει ότι στη… πόλη του μπορεί να κάνει το Restart και να φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στον πλανήτη Παναθηναϊκό. Εκεί που λόγω των τριών συνεχόμενων ηττών υπάρχει δεδομένα μεγάλη γκρίνια.

Μαζί του δεν θα έχει σε αυτή την… επιστροφή τον «εγκέφαλο» που έφερε από το Βελιγράδι. Τον Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν το Α και το Ω της δημιουργίας του Ερυθρού Αστέρα με τον 52χρονο τεχνικό στον πάγκο.

Ο 32χρονος γκαρντ ήταν αυτός που ανέβαζε το σύνολο του Ερυθρού κατακόρυφα αφού εκτελούσε το πλάνο με κλειστά μάτια. Και αυτός είναι ο λόγος που ήρθε στο νέο… δημιούργημά του.

Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός δεν θα βρει απέναντι του τον μέχρι πρότινος ηγέτη του στην επίθεση. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και δεν θα βρεθεί αντίπαλος.

Συνεπώς το πρώτο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας θα γίνει με αρκετές απουσίες. Αλλά ο πιο σημαντικός κρίκος επιστρέφει. Και όχι ως φίλος αλλά πλέον σαν αντίπαλος που ψάχνει το πρώτο… αίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ