O «κακός δαίμονας» του Λουτσέσκου: Οι 11 ήττες από τον Ολυμπιακό και οι «επισκέψεις» στο Καραϊσκάκη (vids)

O «κακός δαίμονας» του Λουτσέσκου: Οι 11 ήττες από τον Ολυμπιακό και οι «επισκέψεις» στο Καραϊσκάκη (vids)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα βρίσκει σκούρα κόντρα στον Ολυμπιακό στην καριέρα του και μετράει μόλις 2 νίκες σε 17 παιχνίδια με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague τη Δευτέρα (17/10, 20:00) σε ένα κομβικό ματς και για τις δυο ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι έρχονται από την ισοπαλία με την Καραμπάγκ στο Europa League, ενώ ο Δικέφαλος του βορρά από το «κάζο» της περασμένης εβδομάδας στη Λειβαδιά κόντρα στον Λεβαδειακό (1-1).

Η αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο είναι σημαντικοί για να διατηρηθούν στο «κόλπο» της πρώτης θέσης και να μην μείνουν πολύ πίσω από νωρίς. Ο Μίτσελ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζουν τις ομάδες τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν και αρκετά θέματα τραυματισμών, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός έχει απέναντι του και την προϊστορία με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι είναι ο «κακός δαίμονας» του Λουτσέσκου από το ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα, καθώς ο 53χρονος έχει ελάχιστες επιτυχίες κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και σήμερα ο Λουτσέσκου μετράει συνολικά 17 παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, είτε με τη Ξάνθη είτε με τον ΠΑΟΚ και έχει απολογισμό μόλις 2 νίκες, 11 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Ο νυν τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά έχει καθίσει στην άκρη του πάγκου σε ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό συνολικά σε 7 παιχνίδια και μετράει ισάριθμες ήττες, ενώ έχει 3-16 γκολ υπέρ-κατά στα 2,5 χρόνια που ήταν στην ακριτική πόλη. Από το 2018 και μετά όταν ανέλαβε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο 53χρονος έχει παίξει ακόμη 10 ματς απέναντι στους Πειραιώτες και ο απολογισμός του είναι 2 νίκες, 4 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Ο Λουτσέσκου μετράει μόλις μια νίκη στο Καραϊσκάκη σε 9 παιχνίδια, τη σεζόν 2018-19, όταν είχε επικρατήσει με τον ΠΑΟΚ με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς, σε ένα ματς που ήταν μονόπλευρο από τους ερυθρόλευκους, που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Την ίδια χρονιά είναι και η δεύτερη νίκη του Λουτσέσκου επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα, όταν και νίκησε με 3-1, ενώ από εκεί και πέρα ο Ρουμάνος έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες από τον Ολυμπιακό.

Γενικά, ο προπονητής των ασπρόμαυρων περνάει πολύ δύσκολα με τον Ολυμπιακό, ενώ στο Καραϊσκάκη έχει ρεκόρ με 5 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια νίκη σε 8 ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου έχει υπέρ κατά στο φαληρικό γήπεδο 5-13 γκολ, ενώ από τα 17 συνολικά ματς με τους Πειραιώτες το ένα στην Τούμπα τη σεζόν 2017-18 δεν είχε γίνει και είχε κατοχυρωθεί στον Ολυμπιακό με 3-0.

Όλα τα ματς του Λουτσέσκου με τον Ολυμπιακό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ