Τα 17 γκολ της… εφεδρείας που «πάνε» στην OPAP Arena (vids)

Τα 17 γκολ της… εφεδρείας που «πάνε» στην OPAP Arena (vids)

Βλέπουν ΑΕΚ και… αφηνιάζουν. Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κώστας Φορτούνης ετοιμάζονται για την ερυθρόλευκη πρεμιέρα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αν ρωτούσαν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Κώστα Φορτούνη για την… αγαπημένη τους αντίπαλο; Η απάντηση θα ήταν κοινή. «ΑΕΚ». Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν οι δύο ερυθρόλευκοι άσοι απέναντι στην ΑΕΚ έχουν κάνει μερικές από τις καλύτερες και αποδοτικότερες εμφανίσεις στην καριέρα τους. Για τον Μαροκινό μάλιστα τα ματς με την ΑΕΚ δεν έχουν… στεναχώρια καθώς αγνοεί την ήττα. Και δεν μιλάμε για ένα ή δύο ματς, μιλάμε για 14 αναμετρήσεις. Λογικό βεβαίως από την στιγμή που η ΑΕΚ μετράει 16 συνεχόμενους αγώνες αγνοώντας την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ελ Αραμπί και Φορτούνης βρίσκονται στην… κατηγορία Τζόρτζεβιτς για την ΑΕΚ (ο μεγάλος αρχηγός ήταν φόβος και τρόμος για τους κιτρινόμαυρους) και θα έχουν μπροστά τους μια ακόμη ευκαιρία στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στην OPAP Arena.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός δίνει «Ελπίδα» (pics+vid)

Μπορεί φέτος και οι δύο άσοι του Ολυμπιακού να μην βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Μίτσελ όμως δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο Ισπανός τι… σημαίνουν για την ΑΕΚ. Κάτι που προφανώς θα συνυπολογίσει στην απόφασή του για το βασικό σχήμα και συνολικά για τους παίκτες που θα έχει μαζί του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει θέση στην «αιχμή του δόρατος» των πρωταθλητών βλέπει ΑΕΚ και… αφηνιάζει. Στα 14 ματς που έχει βρει απέναντι τους την Ένωση μετράει 9 γκολ και 2 ασίστ. Το εντυπωσιακότερο στοιχείο; Τα 7 από τα 9 γκολ τα έχει βάλει στην έδρα της ΑΕΚ, όπως το περσινό χατ-τρικ στο τελευταίο ματς της χρονιάς στα πλέι οφ οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μια ακόμη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων». 10 νίκες και 4 ισοπαλίες έχει ο αήττητος Ελ Αραμπί που το βράδυ της Πέμπτης, όπως και οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι, θα κάνει «ποδαρικό» στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Κώστας Φορτούνης από την άλλη, που έμεινε εκτός 20αδας για το ματς της Τούμπας, περιμένει ξανά μια ευκαιρία από τον Μίτσελ που παρότι τον έβαλε στο κόλπο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον επανάφερε στα τελευταία ματς ξανά στις… εφεδρείες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο βαθμός ετοιμότητας του Χάμες αλλά και τι έχει στο μυαλό του ο Ισπανός για τον Βαλμπουενά. Ο Μίτσελ που προφανώς θα ξέρει πως όπως για τον Γιουσέφ, έτσι και για τον Κώστα η ΑΕΚ είναι η ομάδα που… προτιμάει ως αντίπαλο. Στα 27 ματς που την έχει βρει απέναντί του έχει πετύχει 8 γκολ (τα 3 εκτός έδρας) και έχει δώσει 5 ασίστ καταγράφοντας κάποια από τα καλύτερα ματς της καριέρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ