Οι θρυλικές στιγμές του ΝΒΑ που ξαναζήσαμε στο φετινό All Star game

Οι θρυλικές στιγμές του ΝΒΑ που ξαναζήσαμε στο φετινό All Star game

Οι βολές του Γιάννη και η συνεργασία Wade/Lebron.

Το φετινό All Star game αποτελεί πια παρελθόν, με την ομάδα του Lebron κατακτά την νίκη σε αυτή την καθιερωμένη μονομαχία Ανατολής και Δύσης. Ο Kevin Durant αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατόρθωσε να σκοράρει 38 πόντους. Βέβαια στα πλαίσια του παιχνιδιού συνέβησαν κάμποσα ενδιαφέροντα πραγματάκια , τα οποία σχετίζονται με ορισμένες θρυλικές ή ξεκαρδιστικές στιγμές της ιστορίας του αθλήματος. Αν είστε ένας αληθινός nerd του μπάσκετ όπως εγώ, τότε σίγουρα θα τις εκτιμήσετε δεόντως.

1) Κατά την διάρκεια του αγώνα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την τρομερή alley-oop συνεργασία, ανάμεσα στους Dwyane Wade και Lebron James.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει περάσει πια στο πάνθεον της ιστορίας, καθώς συμβολίζει την απόλυτη κυριαρχία των Miami Heat την εποχή των περίφημων Big3. Η τριάδα Lebron/Wade/Bosh οδήγησε τον οργανισμό σε τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες στους τελικούς της λίγκας και φυσικά, στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Οι φωτογραφίες είναι σχεδόν πανομοιότυπες.

Ο νεαρός Wade δεν μπαίνει καν στο κόπο να παρακολουθήσει την προσπάθεια του συμπαίκτη του, γνωρίζοντας πως τέτοιες φάσεις θα επαναληφθούν ξανά στο μέλλον. Ο γερασμένος , τωρινός Wade στρέφει το κεφάλι του προς τη μπάλα σαν να επιθυμεί να θαυμάσει για μια τελευταία φορά την ομορφιά του αθλήματος. Φοβερό.

2) Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να τιμήσει τον σπουδαίο Shaquille O’ Neal, αντιγράφοντας τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εκείνος συνήθιζε να εκτελεί βολές στα All Star games. Όπως σίγουρα θα θυμάστε, οι επιδόσεις του Shaq από την γραμμή της φιλανθρωπίας ήταν αδιανόητα κακές (55% ποσοστό καριέρας) – ο ίδιος είχε δοκιμάσει να επιλύσει το εν λόγω πρόβλημα, καρφώνοντας απλώς με μανία την μπάλα αφού πρώτα την είχε χτυπήσει στο ταμπλό. Κρίμα που κάτι τέτοιο δυστυχώς απαγορεύεται.

3) Με αφορμή τον διαγωνισμό καρφωμάτων,ο Mile Bridges επέλεξε να μιμηθεί τον εξαιρετικό Larry Johnson. O Johnson αποτελούσε έναν χαρισματικό μπασκετμπολίστα που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ κατά την δεκαετία του 1990 και συνέδεσε το όνομα του, με τον οργανισμό των Charlotte Hornets. Εκτός λοιπόν από την φανέλα του, ο Bridges φόρεσε και το χαρακτηριστικό χρυσό δόντι ώστε η «μεταμφίεση» να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστική. Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις, οι λεπτομέρειες κάνουν αναμφίβολα όλη τη διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ