Η ακριβότερη, μέχρι στιγμής, 11αδα του καλοκαιριού

Η ακριβότερη, μέχρι στιγμής, 11αδα του καλοκαιριού

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες μεγάλες κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο, έτσι to10.gr σας παρουσιάζει την ακριβότερη 11αδα, μέχρι στιγμής, του καλοκαιριού.

Καλοκαίρι, η εποχή που οι περισσότεροι ξεκουράζονται και κάνουν τις διακοπές τους, με σκοπό να είναι έτοιμοι για τη νέα χρονιά που θα έρθει. Αυτό όμως δεν ισχύει για τις ομάδες, οι οποίες δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να προσθέσουν τα κομμάτια του παζλ τους και να ετοιμάσουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, αφού το καλοκαίρι είναι η εποχή των μεταγραφών.

Πολλοί σύλλογοι από την Ευρώπη είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για να ενισχύσουν τις ομάδες τους και να πραγματοποιήσουν μια καλύτερη χρονιά από την περσινή, ευελπιστώντας πως τα ποσά που θα ξοδέψουν θα πιάσουν τόπο.

Τα λεφτά είναι πολλά και ήδη έχουν κάποιες ισχυρές κινήσεις που δίνουν μια ξεχωριστή γεύση, αλλά και ενδιαφέρον στο καλοκαίρι μας. Έτσι to10.gr σας παρουσιάζει την πιο ακριβή 11αδα (μέχρι στιγμής), όπως την έχει διαλέξει η ιστοσελίδα «transfermarkt.com», η οποία αξίζει συνολικά 759 εκατομμύρια ευρώ!

Την τιμητική της στην εν λόγω ενδεκάδα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει στη σύνθεση τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι «μερένγκες» πραγματοποίησαν μια άσχημη χρονιά και ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να ξοδέψει πολλά χρήματα για να φέρει τη «βασίλισσα» και πάλι στην κορυφή.

Οι τέσσερις παίκτες λοιπόν είναι οι εξής: Εντέν Αζάρ (100 εκατ), Λούκα Γιόβιτς (60 εκατ.), Έντερ Μιλιτάο (50 εκατ.) και Φερλάντ Μεντί (48 εκατ.), για να σας βοηθήσουμε το συνολικό άθροισμα όλων τους είναι 250 εκατομμύρια.

Τον ακριβότερο παίκτη της ενδεκάδας όμως δεν τον έχει η Ρεάλ, αλλά η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο, και αυτός δεν είναι άλλος από το νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο, Ζοάο Φέλιξ, για τον οποίο ο «ροχιμπλάνκος» έβγαλαν από τα ταμεία τους 126 εκατομμύρια για να τον πάρουν από την Μπενφίκα.

Ακολουθούν οι Λούκας Ερνάντεζ, ο οποίος άφησε την Ατλέτικο για την Μπάγερν Μονάχου έναντι του ποσού των 80 εκατομμυρίων, αλλά και το παιδί θαύμα του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιονγκ που έκανε την Μπαρτσελόνα να πληρώσει με 75 εκατομμύρια τον «Αίαντα».

Επόμενοι και λίγο πιο φθηνοί είναι οι Ρόδρι, άλλος ένας από την Ατλέτικο, και Τανγκουί Εντομπελέ, από την Λιόν, που κόστισαν 70 εκατομμύρια και 60 εκατομμύρια για να αποκτηθούν από τις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ αντίστοιχα.

Τελευταίοι είναι οι Άαρον Βαν-Μπισάκα και Γιάσπερ Σίλεσεν. Ο πρώτος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αγγλία, μετακομίζοντας από την Κρίσταλ Πάλας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι του ποσού των 55 εκατομμυρίων, ενώ από την άλλη ο Ολλανδός τερματοφύλακας, θα αγωνίζεται στην Βαλένθια από εδώ και στο εξής αφού οι «νυχτερίδες» έδωσαν 35 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε την πιο ακριβή 11αδα του καλοκαιριού:

https://twitter.com/TMit_news/status/1147443821669568512

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ