Δεν τους «ψήνει» ο νέος Ολυμπιακός

Δεν τους «ψήνει» ο νέος Ολυμπιακός

Στο #mexritelous το ποσοστό υπέρ της διοίκησης είναι συντριπτικό. Για τις μεταγραφικές επιλογές όμως υπάρχει σοβαρός προβληματισμός με το 51% όσων ψήφισαν στο γκάλοπ του «10» να μην είναι ικανοποιημένο.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε όπως όλα δείχνουν το ρόστερ του για τη νέα σεζόν που θα έχει να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα. Εκτός αν τελικά προκύψει λύση για την Basket League, κάτι πάντως που θα το δούμε στην πορεία.

Το10.gr ανέλυσε τον νέο Ολυμπιακό και ζήτησε την γνώμη σας για τις μεταγραφικές κινήσεις διοίκησης και Μπλατ.

Με την πλειοψηφία να δηλώνει τουλάχιστον προβληματισμένη έως απογοητευμένη από τις επιλογές των αδελφών Αγγελόπουλων και του Ντέιβιντ Μπλατ.

Δημιουργήθηκαν άλλωστε μεγάλες προσδοκίες με επιλογές όπως οι Σλούκας και Τεόντοσιτς που δεν επιβεβαιώθηκαν στην πράξη.

Αν ο νέος Ολυμπιακός θα είναι πιο αποτελεσματικός θα το μάθουμε στην πράξη. Προς το παρών όμως ο κόσμος που ψήφισε στο γκάλοπ του «10» δεν «ψήνεται».

Και είναι σημαντικό να θυμίσουμε πως και στα δύο γκάλοπ που έχει κάνει το «10» για το #mexritelous τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Συντριπτικά υπέρ των αδελφών Αγγελόπουλων με εντυπωσιακά ποσοστά, αρχικά στο 85% και μετά την αποχώρηση και την Α2 στο 75%.

«Μπετόν» δηλαδή είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού γύρω από την δεδομένη απόφαση των προέδρων της ομάδας.

Από την αγωνιστική ενίσχυση της όμως δεν είναι ικανοποιημένοι. Και φαίνεται ξεκάθαρα στο δείγμα των 2.600 που πήραν μέρος στο γκάλοπ.

Οι Ερυθρόλευκοι ως γνωστόν προχώρησαν σε 7 προσθήκες νέων αθλητών, δύο ανανεώσεις, τρεις αποδεσμεύσεις και ουσιαστικά μία πώληση, χωρίς να υπολογίζονται οι ελεύθεροι που αποχώρησαν από το Λιμάνι γιατί έληξε το συμβόλαιό τους.

Η τελευταία προσθήκη μάλιστα (ή καλύτερα παραμονή), αυτή δηλαδή του Γουίλ Τσέρι, ήταν αιτία έντονων παραπόνων από την μεριά του κόσμου, αφού μεγάλη πλειοψηφία αυτού, περίμενε ότι ο γκαρντ θα είναι παίκτης από το λεγόμενο πάνω ράφι.

Για να γίνουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένοι στο γκάλοπ του «10» και στην ερώτηση εάν «Είστε ικανοποιημένοι από τις κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της σεζόν 2019-20» μόλις το 8% απάντησε ναι!

Αρνητική η στάση του 24% που υποστήριξε ότι δεν του άρεσε καθόλου, την ώρα βέβαια που ένα 16% τόνισε πως εμπιστεύεται τον Μπλατ και στηρίζει την διοίκηση των Ερυθρόλευκων.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως είχε το ποσοστό των λεγόμενων και ως… ντεμί.

Στην επιλογή «Εχει τεράστιο ενδιαφέρον, δεν είμαι όμως σίγουρος», είδαμε το 1/4 των ψήφων να στρέφονται προς τα εκεί.

Το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσε η επιλογή «Φοβάμαι πως θα έχουμε πρόβλημα στα μέσα της σεζόν», αφού το 27% δείχνει τον προβληματισμό των φίλων των Ερυθρόλευκων για τις κινήσεις της ομάδας τους.

Δείτε τα αποτελέσματα του poll του «10».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ