Παναθηναϊκός: Ο κόσμος επικροτεί τη νέα ομάδα που στήνει ο Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος επικροτεί τη νέα ομάδα που στήνει ο Γιαννακόπουλος

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που απάντησε στο poll του «10», τάσσεται στο πλευρό των επιλογών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσον αφορά τον νέο μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε τον δρόμο της αρκετά εκτεταμένης ανανέωσης, γεγονός που αποτυπώνεται στο ρόστερ της σεζόν 2019-2020 και ακολούθησε την επιβεβλημένη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδος μετά τη φυγή του Ρικ Πιτίνο.

Το ρόστερ των πράσινων όπως έχει διαμορφωθεί, έχει έναν ισχυρό πυρήνα πέντε εν δυνάμει 5αδάτων Ελλήνων, πλαισιωμένων από 7 ξένους οι οποίοι άλλαξαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αφού σε σχέση με πέρσι μόνο ο Τόμας παρέμεινε στην ομάδα.

Τα κλειδιά της ομάδας βρίσκονται πλέον στα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος προσανατολίζεται σε ένα γρήγορο μπάσκετ που θα περιλαμβάνει transision και παιχνίδι post up επιθετικά, ενώ όλοι οι παίκτες θα είναι υποχρεωμένοι να… ιδρώνουν και στην άμυνα.

Το «10», ζήτησε τη γνώμη των αναγνωστών του σάιτ σχετικά με τον νέο Παναθηναϊκό και η ανταπόκριση στο ερώτημα «Είστε ικανοποιημένοι από τις κινήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει της σεζόν 2019-20;» ήταν εντυπωσιακή. Όπως και η στήριξη που όπως φαίνεται παρέχουν σε ομάδα προπονητή αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο οι οπαδοί της ομάδας.

Συγκεκριμένα το 44% του κόσμου απάντησε απερίφραστα «Ναι» στην ερώτηση αυτή, στο οποίο έρχεται να προστεθεί άλλο ένα 18% που εκφράζει εμπιστοσύνη και στήριξη στους χειρισμούς του διοικητικού ηγέτη των πράσινων. Αν μάλιστα συμπεριλάβουμε και το 21% που βλέπει με εξαιρετικό ενδιαφέρον το νέο εγχείρημα διατηρώντας μια… πισινή, τότε πάμε σε ένα άκρως εντυπωσιακό 83% κόσμου που είναι από πιστός μέχρι θετικά προσκείμενος στο νέo εν εξελίξει project.

Από την άλλη ένα 10% πιστεύει πως τα προβλήματα στελέχωσης του ρόστερ θα φανούν στην πορεία της σεζόν και ειδικά μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της απαιτητικής και διευρυμένης Euroleague, ενώ απογοήτευση εκφράζει μόλις το 7% των ερωτηθέντων.

Όλα αυτά έρχονται σε άμεση αντιπαραβολή με το αντίστοιχο poll για την ομάδα του Ολυμπιακού, με τον κόσμο να είναι από σίγουρος μέχρι θετικά προσκείμενος σε ποσοστό μόλις 49%, με ένα πολύ υψηλό 24% να είναι απογοητευμένο από τις εξελίξεις και τις επιλογές τω αδερφών Αγγελόπουλων και του Ντέιβιντ Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ