Ολυμπιακός: Η αήττητη 10άδα του Μαρτίνς και η Μπάγερν…

Ολυμπιακός: Η αήττητη 10άδα του Μαρτίνς και η Μπάγερν…

7 νίκες και 3 ισοπαλίες το έως τώρα ρεκόρ του Πορτογάλου τεχνικού στα ευρωπαϊκά ματς στο Καραϊσκάκη. Η Μπάγερν αποτελεί την μεγαλύτερη δοκιμασία.

«Είμαστε Ολυμπιακός και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο θα παίξουμε για τη νίκη». Τάδε έφη, Πέδρο Μαρτίνς. Ακριβώς η ίδια απάντηση σε ερώτηση για το αν θεωρεί καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία. Πριν από το ματς με την Τότεναμ, σήμερα πριν από το ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Η ισοπαλία με την Τότεναμ, το 2-2 από το 0-2, ήταν γλυκόπικρη. Διατήρησε όμως το αήττητο του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά ματς στο Καραϊσκάκη.

Το βράδυ της Τρίτης ο πήχης ανεβαίνει για τα καλά για τον Ολυμπιακό. Απέναντι σε top-class ομάδα, μια από 4-5 καλύτερες του κόσμου. Διαχρονικά, όχι απλά τα τελευταία χρόνια. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας κολοσσός, είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από τον «Ναό» του Ολυμπιακού. Πριν τέσσερα χρόνια είχε επικρατήσει με 3-0, σε ένα ματς που μέχρι το 81΄ήταν στο 1-0 και ο Σαλίνο απειλούσε με ισοφάριση.

Τώρα η Μπάγερν έρχεται με διάθεση να «σκουπίσει» τον Ολυμπιακό στα δύο απανωτά ματς και να φτάσει τους 12 βαθμούς που θα της δώσουν πρόκριση και πρώτη θέση. Έρχεται μετά από δύο συνεχόμενες απώλειες στην Μπουντελσίγκα αλλά και το 2-7 στο Λονδίνο επί της Τότεναμ.

Και απειλεί τον Ολυμπιακό και το ρεκόρ των 10 σερί αήττητων ευρωπαϊκών αγώνων στο Καραϊσκάκη με τον Μαρτίνς στον πάγκο. Σε αυτά τα 10 ματς ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η επική νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν, οι 4αρες σε Λουκέρνη, Κράσνονταρ και Βικτόρια Πλζέν, η νίκη επί της Μπέρνλι και επί της Μπασακσεχίρ, η εύκολη 5αρα με την Ντουντελάνζ. Το 2-2 με την Τότεναμ, αλλά και την Ντινάμο Κιέβου και το 0-0 με την Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την περσινή σεζόν.

Η Μπάγερν αποτελεί την μεγαλύτερη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Τον Ολυμπιακό που στο Καραισκάκη με την δυναμική και του κόσμου του «εκτινάσσεται».

Και που θα επιδιώξει το βράδυ της Τρίτης να συνεχίσει να κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλάει για αυτόν. Όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, όπως συνέβη πέρσι μετά το 3-1 επί της Μίλαν, το καλοκαίρι που πέρασε με τις μεγάλες προκρίσεις και μετά την επιστροφή από το 0-2 με την Τότεναμ .

Τα 10 ευρωπαϊκά ματς στο Καραϊσκάκη με τον Μαρτίνς στον πάγκο

Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0
Ολυμπιακός-Μπέρνλι 3-1
Ολυμπιακός-Μπέτις 0-0
Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ 5-1
Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1
Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 2-2
Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζέν 4-0
Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0
Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0
Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ