Ίβιτς : Στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ίβιτς : Στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει βρει ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, όμως πλέον φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σέρβο τεχνικό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «sport5.co.il» οι άνθρωποι της πιο ιστορικής ομάδας του Ισραήλ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Σέρβου τεχνικού «παίζει» αρκετά για την ισραηλινή ομάδα εξαιτίας του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι. Ο Αγγελίδης έχει παρουσιάσει τον Ίβιτς στους ιθύνοντες της Μακάμπι με το καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι πολύ πιθανό ο σύλλογος από το Τελ Αβίβ να εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του.

Πέρα από τη Μακάμπι όμως ο Βλάνταν Ίβιτς αρέσει και στην Παρτιζάν, καθώς ο Μίροσλαβ Τζούκιτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ