Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, για αυτό έχουμε τέτοια επιτυχία»

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, για αυτό έχουμε τέτοια επιτυχία»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέδειξε τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα ως τη βάση για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague

Μερικές ώρες πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (26/4, 22:00) για τα play-offs της EuroLeague, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας φόργουορντ των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στις προσδοκίες που είχε στην αρχή της καριέρας του στους ερυθρόλευκους, μίλησε για την κριτική που ασκεί ο κόσμος, ενώ εξήγησε ποια είναι η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα, την οποία θεωρεί ως αιτία των επιτυχιών των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Ισραήλ με Αταμάν: «Μετατρέπει τους αγώνες μπάσκετ σε πολιτική αντιπαράθεση εν καιρώ πολέμου…» (pics, vid)

«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, ήθελα να δοκιμαστώ και να δω αν μπορώ να καταφέρω να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο, αν μπορώ να βρίσκομαι εδώ. Δούλευα πολύ και με τον Ανδρέα (σ.σ. Γκατζούλη) σε καθημερινή βάση. Ο κόουτς μού έδωσε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκα πλήρως.

Ο κόσμος, επειδή είναι πολύ παθιασμένος με τις ομάδες, ασκεί κριτική και πίεση. Μερικές φορές αυτό γίνεται για καλό, γιατί σε πεισμώνει και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις για να αποδείξεις ότι όλα αυτά που λέγονται ή γράφονται, μόνο καλύτερο μπορούν να σε κάνουν», εξήγησε ο Έλληνας διεθνής αναφορικά με την κριτική του κόσμου και συνέχισε αναλύοντας την φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Η φιλοσοφία του κόουτς στηρίζεται πάρα πολύ στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, μεταξύ παικτών και προπονητικού σταφ. Για αυτό και έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνουμε τέτοια επιτυχία. Μακάρι να συνεργαστούμε για καιρό ακόμα».

Ο Αϊζέια Κάναν κλήθηκε να μιλήσει και εκείνος για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο από έναν συμπαίκτη, με τον οποίο θα πήγαινε ακόμα και στον πόλεμο: «Ως συμπαίκτης του, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα, μπορείς να πας στον πόλεμο μαζί του. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε εκείνον είναι ότι είναι μαχητής, δεν φοβάται στην κρίσιμη στιγμή».

Δείτε όσα ανέφερε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην ιστοσελίδα της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ