Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Εξέφρασε την στήριξή του προς την ομάδα

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Εξέφρασε την στήριξή του προς την ομάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR την επομένη της ήττας από την Μακάμπι και εξέφρασε τη στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 1 των play-offs της EuroLeague όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ πήγε στην προπόνηση της Τετάρτης (24/4) για να μιλήσει στους παίκτες και να δείξει τη στήριξή του ενόψει της συνέχειας της σειράς με την ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στις 19 Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου

Ουσιαστικά, είπε σε όλους πως στο «τριφύλλι» έχουν αποδείξει με την πορεία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, πως υπερέχουν της Μακάμπι και ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν χάθηκε με την ήττα στο Game 1, ενώ παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Εργκίν Αταμάν.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι είναι δίπλα τους, όπως και όλος ο κόσμος του τριφυλλιού και τους πιστεύει, ζητώντας τους να μείνουν προσηλωμένοι στο επόμενο πολύ κρίσιμο παιχνίδι (25/4, 21:15).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ