Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ αποτελεί δικαίωση και για τον Φαν Σιπ. Τι, όχι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το απίστευτο αυτογκόλ του ΠΑΟΚ με το «μπούλινγκ» στους δικαστές

Σκάβουν τον… λάκκο τους. Αλλά μάλλον χρειάζονται χρόνο για να το καταλάβουν

Το απίστευτο αυτογκόλ του ΠΑΟΚ με το «μπούλινγκ» στους δικαστές | to10.gr

Δεν εκδικάστηκε σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων του Βασίλη Γκαγκάτση. Του περίφημου μπαμπά του γιού του, ο οποίος με κακουργήματα στη πλάτη του «τοποθετήθηκε» από τους Χαλίφηδες στην έμμισθη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς να δικάσει όμως το πειθαρχικό της ΕΠΟ όταν δεν έχει μείνει δικαστής ούτε για δείγμα, μετά το ανελέητο «μπούλινγκ» του ΠΑΟΚ και της δημοσιογραφικής συμμορίας που έχει αναλάβει τον ρόλο της «εκτέλεσης» χαρακτήρων. Όταν τακτικοί δικαστές με δεκαετίες στην πλάτη τους, γίνονται «βορά» στις διαθέσεις μιας συμμορίας που σε κάθε κανονικό κράτος θα είχε περάσει ήδη την πόρτα του Εισαγγελέα. Απειλούν και υποχρεώνουν δικαστές σε παραίτηση. Και δεν… τρέχει κάστανο.

Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμοι δικαστές για να καταρτίσουν «σώμα» στην Πειθαρχική Επιτροπή Εφέσεων. Και αυτή είναι μια ήττα της ελληνικής κοινωνίας, όχι του ποδοσφαίρου. Είναι ήττα για ένα ευνομούμενο κράτος που κάθεται «προσοχή» όπως φαίνεται στις επιταγές των Χαλίφηδων και του επιτελείου τους.

Ξέρετε κάτι όμως: Με έναν τρόπο το σύμπαν καταφέρνει τα πάντα να τα έχει σε ισορροπία. Και η δουλειά που άνοιξε ο ΠΑΟΚ με τους δικαστές θυμίζει εκείνον που σκάβει λάκκο, για να πέσει μέσα ο ίδιος. Διότι δίχως Επιτροπή Εφέσεων… Λαλάκηδες, τηλεδικαστές του γλυκού νερού και λοιπά δημοσιογραφικά παρατράγουδα δεν υπάρχει περίπτωση να εκδικαστεί άμεσα η υπόθεση του σκανδάλου πολυιδιοκτησίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι άμεσα, πολλώ δε μάλλον να προκύψει η απόφαση. Το πρωτάθλημα λοιπόν τελειώνει αυτή την εβδομάδα, η βαθμολογία επικυρώνεται και από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρείται φέτος, η τιμωρία του υποχρεωτικά πάει για του χρόνου.

Αν δηλαδή βρεθεί ένοχος, όπως βρέθηκε ήδη τρεις φορές, και υπάρξει αφαίρεση βαθμών (έπειτα από τη… κυβίστηση του Γεραπετρίτη) η βαθμολογική τιμωρία θα πάει αυτομάτως για την επόμενη σεζόν: Είτε είναι -7 όπως τις προηγούμενες φορές, είτε -5, είτε -10. Με τους χειρισμούς πεζοδρομίου λοιπόν ο ΠΑΟΚ το μόνο που καταφέρνει είναι να τιμωρήσει την ομάδα του και του χρόνου, άρα να ναρκοθετήσει την όποια αγωνιστική φιλοδοξία του. Για τους όποιους στόχους θα βάλει αναφορικά με την επόμενη σεζόν.

Όσο και αν το… παλεύει εκείνος ο «φωστήρας» της δημοσιογραφίας που έχει φτάσει 60 χρονών και δεν ξέρει ότι προφανώς ο Αίολος είχε έναν ασκό και όχι πολλούς, αυτό δεν αλλάζει. Ξέρετε ο υπάλληλος… αριστερά της γλυκιάς Μπενέα που έχει βγει παγανιά από το πρωί και ζητά να αλλάξει ο νόμος πάλι. Να δικαστεί ο ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και να τιμωρηθεί για την προηγούμενη σεζόν. Ναι, τέτοια γράφουν και τους επιτρέπεται η δημοσίευση.

Και γιατί να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα του 2001 ώστε εάν και εφόσον να γιορτάσουμε τα 20άχρονα.

Μαζέψτε τους ρε…