Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τελικά μόνο ο Μάκης και ο… Βόκας δεν παραιτούνται

Στον ΠΑΟΚ άρχισαν οι παραιτήσεις μετά το φιάσκο με τα δελτία, αλλά ο Μάκης που οδηγεί τον Ιβάν από γκέλα σε γκέλα, σφυρίζει αδιάφορα ακολουθώντας το… δρόμο που χάραξε ο Βόκας.

Τελικά μόνο ο Μάκης και ο… Βόκας δεν παραιτούνται | to10.gr

Οι πρώτες (και τελευταίες;) παραιτήσεις στον ΠΑΟΚ μετά το φιάσκο με τα ληγμένα δελτία 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας, είναι γεγονός καθώς οι Δημήτρης Σαραϊδάρης (γενικός αρχηγός) και Ευθύμης Παπασούλης (μέλος του ιατρικού επιτελείου) αποφάσισαν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι όμως οι μόνοι που έχουν ευθύνη; Είναι αυτοί που έχουν την κύρια ευθύνη; Ο Μάκης ο Γκαγκάτσης ας πούμε, ή αλλιώς γιος του μπαμπά, ούτε τώρα φταίει κάπου; Σε πόσες γκέλες πρέπει να ρίξει τον Ιβάν για να αναλάβει επιτέλους κι αυτός το φταίξιμο σε κάτι; Πάντα οι άλλοι;

Στο τέλος, όλοι θα έχουν παραιτηθεί και οι μόνοι που θα μένουν στις θεσούλες τους και θα συνεχίζουν ατάραχοι το… έργο τους, θα είναι ο Μάκης και ο Βόκας. Ξέρετε ποιος είναι ο κύριος Βόκας. Ο μοναδικός της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δεν έχει παραιτηθεί, μετά το «μπούλινγκ» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις απειλές προς τους υπόλοιπους δικαστές.

Φιλόπουλος και Βρυώνης παραιτήθηκαν, οι δύο που ήταν να τους αντικαταστήσουν, το ίδιο, αλλά ο Βόκας που θυμίζουμε ότι ήταν αυτός που ψήφισε υπέρ του να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, παραμένει και φαίνεται πως δίνει το… παράδειγμα στον Μάκη.

Εν πάση περιπτώσει πάντως, αφού ο Μάκης δεν παραιτείται, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει δεμένο και το 46ο από τώρα. Αφού ο Μάκης είναι εγγύηση… στις γκάφες.