Τελικά μόνο ο Μάκης και ο… Βόκας δεν παραιτούνται

Τελικά μόνο ο Μάκης και ο… Βόκας δεν παραιτούνται

Στον ΠΑΟΚ άρχισαν οι παραιτήσεις μετά το φιάσκο με τα δελτία, αλλά ο Μάκης που οδηγεί τον Ιβάν από γκέλα σε γκέλα, σφυρίζει αδιάφορα ακολουθώντας το… δρόμο που χάραξε ο Βόκας.

Οι πρώτες (και τελευταίες;) παραιτήσεις στον ΠΑΟΚ μετά το φιάσκο με τα ληγμένα δελτία 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας, είναι γεγονός καθώς οι Δημήτρης Σαραϊδάρης (γενικός αρχηγός) και Ευθύμης Παπασούλης (μέλος του ιατρικού επιτελείου) αποφάσισαν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Είναι όμως οι μόνοι που έχουν ευθύνη; Είναι αυτοί που έχουν την κύρια ευθύνη; Ο Μάκης ο Γκαγκάτσης ας πούμε, ή αλλιώς γιος του μπαμπά, ούτε τώρα φταίει κάπου; Σε πόσες γκέλες πρέπει να ρίξει τον Ιβάν για να αναλάβει επιτέλους κι αυτός το φταίξιμο σε κάτι; Πάντα οι άλλοι;

Στο τέλος, όλοι θα έχουν παραιτηθεί και οι μόνοι που θα μένουν στις θεσούλες τους και θα συνεχίζουν ατάραχοι το… έργο τους, θα είναι ο Μάκης και ο Βόκας. Ξέρετε ποιος είναι ο κύριος Βόκας. Ο μοναδικός της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δεν έχει παραιτηθεί, μετά το «μπούλινγκ» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις απειλές προς τους υπόλοιπους δικαστές.

Φιλόπουλος και Βρυώνης παραιτήθηκαν, οι δύο που ήταν να τους αντικαταστήσουν, το ίδιο, αλλά ο Βόκας που θυμίζουμε ότι ήταν αυτός που ψήφισε υπέρ του να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, παραμένει και φαίνεται πως δίνει το… παράδειγμα στον Μάκη.

Εν πάση περιπτώσει πάντως, αφού ο Μάκης δεν παραιτείται, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει δεμένο και το 46ο από τώρα. Αφού ο Μάκης είναι εγγύηση… στις γκάφες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ