Η ΕΠΟ θα πληρώσει την Cosmote αντί να εισπράξει!

Η ΕΠΟ θα πληρώσει την Cosmote αντί να εισπράξει!

Η ρήτρα που θα πληρώσει η Ομοσπονδία στο συνδρομητικό για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, θα την καταστήσει την πρώτη παγκοσμίως που χάνει χρήματα αντί να κερδίσει από τη σημαντικότερη διοργάνωση της!

Στην εποχή της «εξυγίανσης» η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου έχει σημειώσει αμέτρητες… επιτυχίες. Ένα από τα κατορθώματα της είναι η απόλυτη απαξίωση του Κυπέλλου, της σπουδαιότερης διοργάνωσης που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Ο θεσμός έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ, ώστε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2019-2020 πουλήθηκαν στην Cosmote αντί μόλις 1,25 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για το μικρότερο ποσό που έχει μπει στα ταμεία της Ομοσπονδίας εδώ και χρόνια. Και είναι η πιο ξεκάθαρη απόδειξη της ανεπάρκειας και της αναποτελεσματικότητας της «εξυγιαντικής» παρέας που έχει εγκατασταθεί στο Πάρκο Γουδί.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΕΠΟ είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον εαυτό της… Να καταφέρει το ακατόρθωτο… Να πληρώσει αντί να εισπράξει για τη μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, εφόσον αυτός δεν διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία της 26ης Ιουλίου…

Πως θα γίνει αυτό; Μα με τη ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει η ΕΠΟ στην Cosmote, σε ενδεχόμενη αναβολή του τελικού του Κυπέλλου… Διότι η Cosmote ορθά πράττοντας το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε προβλέψει να τοποθετήσει «πέναλτι» στη σύμβαση με την ΕΠΟ. Έχοντας μάθει τι εστί… διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου από τις παλινωδίες με τους τελικούς των τελευταίων ετών, προνόησε για να καλυφθεί και να μην ζημιωθεί οικονομικά.

Σήμερα, η Cosmote έπραξε το αυτονόητο… Προειδοποίησε την ΕΠΟ ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα, εάν αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ομοσπονδία δεν συγκινείται μέχρι τώρα και αναμένεται να πληρώσει την Cosmote. Και να πετύχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να εξελιχτεί στην πρώτη ομοσπονδία παγκοσμίως που πληρώνει τον τηλεοπτικό πάροχο, αντί να αποκομίζει έσοδα…

Απίστευτο και όμως, «εξυγιαντικό»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ