Ο Περέιρα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά του και να σώσει την εξυγίανση με Fake γραμμές και αλλοίωση της πραγματικότητας

Ο Περέιρα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά του και να σώσει την εξυγίανση με Fake γραμμές και αλλοίωση της πραγματικότητας

Το «αντίο» του Πορτογάλου ταγού της εξυγίανσης, δεν αφήνει πίσω μόνο τους πίνακες διαιτησίας της νέας σεζόν, αλλά και μια ωμή παραπλάνηση του κόσμου. Και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση.

Να, λοιπόν, που ακόμη και στο κύκνειο άσμα του, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, αποφάσισε να κάνει αυτό για το οποίο βρέθηκε στην Ελλάδα αυτά τα χρόνια. Πέραν της παχυλής αμοιβής του, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, στο «αντίο» του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική διαιτησία, την οποία διέσυρε και κατέστρεψε, αποφάσισε να κάνει μία ακόμη εξυπηρέτηση την επικοινωνιακή πολιτική των λυμάτων της Εξυγίανσης.

Ο Περέιρα, λοιπόν, αποφάσισε ως… προτελευταία του κίνηση (σ.σ. διότι τελευταία θα είναι ο καταρτισμός των πινάκων διαιτησίας της νέας σεζόν), να εξυπηρετήσει τα τέως, πλέον, αφεντικά του. Δίνοντας αφορμή στα επικοινωνιακά εργαλεία του συστήματος να χτίσουν αφήγημα και να πουλήσουν παραμύθι, σχετικά με το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ παιχνίδι του Βόλος-Ολυμπιακός. Ενα παιχνίδι-αίσχος, που αποτελεί μνημείο αλλοίωσης αποτελέσματος από τη διαιτησία του Φωτιά, ο Περέιρα ήρθε να υποστηρίξει, ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ, ΑΚΡΙΒΩΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ (22/12/2019), ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι! Και ότι ο Ολυμπιακός δεν… αδικήθηκε από τα αίσχη του Φωτιά και της ομάδας του!

Με μια FAKE και εμφανώς στημένη ανάλυση της φάσης του καθαρού γκολ του Σουντανί, το οποίο λανθασμένα είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, ο Περέιρα και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ, αποφάσισαν να… πείσουν τα πρόβατα ότι το γκολ σωστά ακυρώθηκε. Και ότι ο Σουντανί ήταν πράγματι οφσάιντ! Γιατί; Επειδή το… χέρι του Αλγερινού εμφανίζεται να είναι πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Βόλου. ΤΟ ΧΕΡΙ! Είναι… οφσάιντ το χέρι του Σουντανί. Σε μια γραμμή που γράφει ιστορία για την «προοπτική της», όπως μας έμαθαν οι καθηγητές διαιτησίας… Καταλάβατε;

Εξάλλου, ήταν τόσο προμελετημένο και προσχεδιασμένο το «έγκλημα», που τα Μέσα της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης, είχαν ήδη ετοιμάσει το αφήγημα και ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση από το επίσημο σάιτ της ΕΠΟ (πού αλλού), δημοσίευσαν… πύρινα άρθρα, για να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Καμία έκπληξη, βεβαίως. Απολύτως αναμενόμενο. Και το νέο «δώρο» του Περέιρα. Και η προετοιμασία του μηχανισμού των γκεμπελίσκων της εξυγίανσης.

Βεβαίως, ο Περέιρα και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ των σκανδάλων, ξέχασαν να βάλουν στην ανακοίνωσή τους όλα τα άλλα οργιώδη λάθη που έγιναν εναντίον του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι-σταθμό στη φετινή σεζόν. Ξέχασαν τα δύο πέναλτι, σε Μπα και (κυρίως) Ελ Αραμπί. Δεν είδαν, δεν άκουσαν. Διότι είναι γνωστό, ότι στην ελληνική διαιτησία και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο που φέρει την ταυτότητα της «εξυγίανσης», η όραση, η μνήμη και η ακοή, είναι αισθήσεις που δουλεύουν μόνο κατά το δοκούν. Και μόνο όταν συμφέρει το «αφεντικό».

Κατά τα άλλα, τα μέλη της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης, όπως έχει περιγραφεί αναλυτικά στη μήνυση που έχει κατατεθεί από τον Σάββα Θεοδωρίδη και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, θα κληθούν σύντομα να δώσουν εξηγήσεις στον φυσικό τους δικαστή.

ΥΓ. Φυσικά, η ΚΕΔ «ξεπλένει» με την ανακοίνωσή της και το χυδαίο ψέμα της στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ. Πέραν του ότι εμφανίζει κανονικό το γκολ του ΠΑΟΚ (καμία έκπληξη, προφανώς), δεν κάνει έστω την παραμικρή αναφορά στο σκανδαλώδες ζήτημα της ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ VAR στη συγκεκριμένη φάση. Ένα ΓΕΓΟΝΟΣ που η ΚΕΔ διέψευσε ψευδώς με επίσημη ανακοίνωσή της, τότε. Αλλά όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα από τους υπεύθυνους του VAR, όντως δεν είχε δουλέψει το σύστημα. Αυτό, όμως, δεν αφορά στον Ολυμπιακό. Αρα, ως μη γενόμενο το σκάνδαλο για τα σκουπίδια της ενημέρωσης και της εξυγίανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ