Παναθηναϊκός : Ποιος θα το πει στον Αλαφούζο για τον Εμμανουηλίδη…

Παναθηναϊκός : Ποιος θα το πει στον Αλαφούζο για τον Εμμανουηλίδη…

Ο Ρόκα έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, είναι θετικός, αλλά κάνει δεύτερες σκέψεις, λόγω... Αλαφούζου.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει στην καρδιά του ο Γιάννης Αλαφούζος. Μάλιστα, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Πράσινης ΠΑΕ ήταν αυτός που ζήτησε την επιστροφή του από τον Πανιώνιο, πριν ολοκληρωθούν τα πλέι άουτ (σ.σ. ως… τιμωρία, επειδή δεν ψήφισαν Μπουτσικάρη), με αποτέλεσμα οι Νεοσμυρνιώτες να χάσουν έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές τους. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ένα παίκτη που θεωρείται (όχι άδικα) ως το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια.

Ο Εμμανουηλίδης, λοιπόν, μπορεί να επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συνεχίσει στο Τριφύλλι. Για την ακρίβεια, η παραμονή του δεν είναι καθόλου σίγουρη. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, κάνει δεύτερες σκέψεις. Καθώς έχει άλλους παίκτες στο μυαλό του για αυτή τη θέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει επίσημη πρόταση για μονοετή δανεισμό του Εμμανουηλίδη από ομάδα του εξωτερικού (σ.σ. πριν λίγες ημέρες είχε γίνει λόγος για ενδιαφέρον από Τζένοα και Ουντινέζε, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ομάδα της κεντρικής Ευρώπης). Η πρόταση έχει φτάσει στα χέρια του Ρόκα και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μία αρκετά καλή οψιόν αγοράς, αλλά και πολύ καλά χρήματα και (κυρίως) προοπτική για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Εμμανουηλίδης δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα, καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει. Σε όποια ομάδα κι αν βρίσκεται τη νέα σεζόν, αυτό είναι το ζητούμενο. Η περιοδικότητα στις συμμετοχές, ώστε να βρει ρυθμό, να αποκτήσει εμπιστοσύνη στα πόδια του και να δείξει το ταλέντο του.

Ο Ρόκα σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το «ναι» στην πρόταση. Αλλά προς το παρόν δεν έχει απαντήσει. Ο λόγος; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διστάζει να το πει στον Αλαφούζο. Γνωρίζει την «καψούρα» του με τον νεαρό εξτρέμ και την πίστη του ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και για αυτόν τον λόγο τηρεί στάση αναμονής. Όπως γνωρίζει ότι το βασικό πλάνο του ιδιοκτήτη αφορά στην προώθηση των παιδιών της ακαδημίας του συλλόγου. Κάτι που ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Δώνης δεν κατάφερε να «κερδίσει» την εμπιστοσύνη του.

Από την άλλη, και ο νέος τεχνικός, Ντάνι Πογιάτος, δείχνει να έχει άλλα σχέδια για τη συγκεκριμένη θέση. Επιθυμώντας διαφορετικού τύπου εξτρέμ…

Πλέον, μένει να φανεί ποιος θα πάρει την τελική απόφαση. Με τον Εμμανουηλίδη να βρίσκεται στο «περίμενε». Αλλά να έχει πίσω του μια πολύ καλή σεζόν, με 23 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ. Που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ξένων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ