AEK : Γιατί εκνευρίστηκε ο «Τίγρης» με τη μεταγραφή του Μπάρκα

AEK : Γιατί εκνευρίστηκε ο «Τίγρης» με τη μεταγραφή του Μπάρκα

Ο Έλληνας μάνατζερ που μπήκε από το παράθυρο και αυτό που δεν λέει κανείς για το συνολικό ποσό που έστειλε τον διεθνή πορτιέρο στην Σέλτικ.

Όχι δεν είναι η… ζέστη. Ρεπορτάζ το λένε και όσο και αν διάφοροι πονηροί κυκλοφορούν προσπαθώντας να πείσουν ότι το «παίζουν» στα δάχτυλα, είναι για λίγους.

Άκου να μαθαίνεις λοιπόν αναγνώστη μου. Κάθε άλλο παρά τα κέφια του έχει ο Τίγρης αυτές τις ημέρες με την πώληση του Βασίλη Μπάρκα. Όχι φυσικά γιατί θα του λείψει. Είναι ενδεικτικό άλλωστε πως η ΑΕΚ δεν σκοπεύει καν να πάρει τερματοφύλακα στη θέση του. Θα μείνει με τον Τσιντώτα και τον Αθανασιάδη.

Την ήθελε πολύ αυτή την πώληση ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να φύγει ένας Έλληνας παίκτης από την ΑΕΚ προς την ποδοσφαιρική Δύση. Να ανοίξει για πρώτη φορά την αγορά. Ήθελε όμως μια πώληση με τους δικούς του όρους. Και αυτή δεν προέκυψε στην περίπτωση του Μπάρκα. Μην κοιτάτε τους… χαρούμενους ρεπόρτερ που έχουν πάθει αμνησία. Πέρσι τέτοια εποχή για τον διεθνή τερματοφύλακα η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση της Μονπελιέ ύψους 5 εκατ ευρώ. Ζητούσε 10. Και οι Γάλλοι ήρθαν μόνοι τους.

Φέτος ο Μπάρκας πουλήθηκε στα 4.5 εκατ ευρώ (ναι αυτό είναι το πραγματικό ποσό). Δηλαδή 500.000 ευρώ λιγότερα από όσα έδωσε πέρσι η Μονπελιέ. Ο Τίγρης λοιπόν δεν το ξεχνάει αυτό. Όπως δεν ξεχνά ότι για να μπει στο αεροπλάνο για τη Σκωτία ο Μπάρκας έμπλεξαν στην υπόθεση έξι-επτά διαφορετικοί μάνατζερ. Τυπικά την δουλειά την έκανε ο Ντάριο Κρέσιτς, ο παλιός τερματοφύλακας του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ. Πρακτικά ο Κρέσιτς είναι μπροστινός ένας μεγάλου γραφείου από την Σλοβενία. Και κάπου μέσα στις φωτογραφίες του deal; Εμφανίστηκε και ένας Έλληνας μάνατζερ. Βοηθός στο γραφείο που εργάζεται. Το γραφείο που ο Μελισσανίδης έχει πει πως δεν θα ξανακάνει δουλειά με την ΑΕΚ ούτε το… 2050. Ο λόγος; Μια ιστορία καλοκαίρι του ΄18 που ταρακούνησε την Ένωση. Μεγάλα παιδιά είστε, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Δεν τα δίνουμε όλα στο πιάτο.

Από τη φωτογραφία έμαθε ο Μελισσανίδης ότι το συγκεκριμένο ελληνικό γραφείο μάνατζερ είναι μέσα στη δουλειά. Και όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν; Πραγματικά «αγρίεψε». Όχι με τους μάνατζερ, σε τελική ανάλυση μια προμήθεια θα μοιραστούν όλοι. Με τους δικούς του στην ΑΕΚ. Που δεν του είχαν πει το παραμικρό.

Κρατήστε αυτή την ιστορία. Και θα με θυμηθείτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ