Super League με τάσεις αυτοχειρίας στο θέμα της αναδιάρθρωσης!

Super League με τάσεις αυτοχειρίας στο θέμα της αναδιάρθρωσης!

Ο Μπουτσικάρης δέχθηκε αίτημα του Πανιωνίου για νέα ψηφοφορία, που πάλι ήταν αρνητική, δείχνοντας ότι η Λίγκα άγεται και φέρεται επικινδύνως.

Το ποδόσφαιρο πυροβολεί τα πόδια του. Κυριολεκτικά. Στη διάρκεια του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου, για τελείως ακατανόητο λόγο, μπήκε σε ψηφοφορία ξανά το θέμα της αναδιάρθρωσης, μετά από πρόταση του Πανιωνίου να παραμείνουν και οι 14 ομάδες και να μην υποβιβαστεί ή προβιβαστεί κανείς.

Για ακόμη μία φορά η ψηφοφορία ήταν υπέρ της μη αναδιάρθρωσης, με ψήφους 13 κατά, 1 υπέρ (Πανιώνιος) και 1(Ξάνθη).

Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ωστόσο, ο Τάκης Αγραφιώτης, υποστήριξε ότι το αίτημα είναι ανούσιο και πως η Λίγκα είχε ήδη πάρει την τελεσίδικη απόφασή της από την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι θέμα αναδιάρθρωσης δεν υφίσταται και απειλώντας την ΕΠΟ με μη έναρξη του πρωταθλήματος, εάν προχωρήσει σε πραξικόπημα.

Αναλυτικά, είπε: «Στο προηγούμενο ΔΣ ψηφίσαμε ότι εάν τροποποιηθεί η προκήρυξη από την ΕΠΟ και αποφασιστεί αναδιάρθρωση, δεν αρχίζει το πρωτάθλημα. Πάμε να αναιρέσουμε μία πρόταση που πήραμε πριν από μία εβδομάδα; Άλλη απόφαση θα παίρνουμε στο ένα ΔΣ και άλλη στο άλλο;»

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι σημαίνοντα ρόλο σε αυτή τη διοικητική παραφωνία έπαιξε και ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Καθώς για κάποιον ακατανόητο λόγο έβαλε το θέμα σε ψηφοφορία. Ένα θέμα που έχει κλείσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Και τέλος πάντων, αφού δεν μπορούσε ο Μπουτσικάρης, ας το μπλόκαρε ο λειτουργών ως πρόεδρος της Λίγκας, Μπέος, ο οποίος σε όλη τη διαδικασία έκανε παρατηρήσεις σε όποιον μιλούσε, φώναζε, ειρωνευόταν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ