Λαμία : «Καυτά» διαβατήρια

Λαμία : «Καυτά» διαβατήρια

Στην Λαμία περιμένουν το επόμενο δεκαήμερο κάποιος ξένος να αποκτήσει ευρωπαϊκό διαβατήριο αλλιώς τα κουκιά δεν βγαίνουν…

Ένα δίκιο το έχουν οι άνθρωποι της Λαμίας όταν μιλάνε για δυο μέτρα και δυο σταθμά στην αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές της Super League από τους υπόλοιπους.

Στην Φθιώτιδα που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων της ομάδας τους, βλέπουν Ζέκα και Βιγιαφάνες να παίρνουν τα ελληνικά διαβατήρια σε χρόνο ρεκόρ και τους δικούς τους Ομο και Βάντερσον που έχουν υπερδιπλάσια χρόνια στην χώρα μας, παντρεμένους με ελληνίδες και πατέρες παιδιών ακόμα να περιμένουν…

Συν τις άλλοις σε ανάλογη θέση βρίσκεται και ο Βουό, ο οποίος από μέρα σε μέρα περιμένει το πορτογαλικό του διαβατήριο. Εφόσον κάποιος από τους τρεις τους πάρει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό διαβατήριο, τότε θα τελειώσουν οι πονοκέφαλοι. Αλλιώς; Κάποιος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής!

Αν στους υπάρχοντες Ομο, Βάντερσον, Βουό και Ασίγκμπα προσθέσουμε τον Ουκρανό Μπούντνικ που αποκτήθηκε και τον Μεξικανό Αρτσε που αναμένεται να υπογράψει φτάνουμε του έξι ξένους, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πέντε ποδοσφαιριστές που δεν διαθέτουν διαβατήριο χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ