Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ο Ινσούα και το «μόνο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα», οι… λαλάκηδες και τα τσάμπα ψώνια του Τίγρη από τον Αλαφούζο

Μια όμορφη ιστορία με την κυβίστηση του Ινσούα, τον διασυρμό των… λαλάκηδων και τον Τίγρη που παίρνει τσάμπα παίκτες από τον Αλαφούζο.

Ο Ινσούα και το «μόνο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα», οι… λαλάκηδες και τα τσάμπα ψώνια του Τίγρη από τον Αλαφούζο | to10.gr

Το είχε πει πολλές φορές, μας είχε πει στις 22 Ιουνίου ο Ινσούα. «Το έχω πει πολλές φορές, δεν λέω ποτέ ψέματα. Στην Ελλάδα μόνο Παναθηναϊκό». Γιατί είχε κάνει τότε ο Ινσούα… παρέμβαση στα σόσιαλ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί, παρότι τότε ήταν ξεκάθαρο πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έσπευσε να διαμηνύσει πως στην Ελλάδα δεν θα παίξει σε καμία άλλη ομάδα; Το ξέρει ο ίδιος, εμείς μόνο να υποθέσουμε μπορούμε.

Ίσως οι… γνωστοί-άγνωστοι (σ.σ. λαλάκηδες) που έτρεξαν να τον κατηγορήσουν πως προφασίστηκε τραυματισμό για να μην παίξει στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη για τα πλέι οφ. Αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Ολυμπιακός θα τον πάρει και για αυτό ο Ινσούα δεν έπαιξε. Για να βρουν τρόπο να χτυπήσουν ξανά τον Ολυμπιακό το έκαναν, μέσω του Ινσούα βεβαίως.

Ο Ινσούα που τώρα που υπογράφει στην ΑΕΚ σίγουρα θα έμαθε πως καλύτερα να… μασάς παρά να μιλάς.

Δεν θα χαλάσει και η μανέστρα βέβαια για τον Ινσούα που στις 22 Ιούνιου έγραφε «μόνο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα» και στις 13 Αυγούστου υπογράφει στην ΑΕΚ. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.

Η πλάκα έχει να κάνει με τον Αλαφούζο που έχει μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε… σούπερ μάρκετ για τον Τίγρη… Και τι σούπερ μαρκετ! Από αυτά που λατρεύει ο Τίγρης. Τσάμπα!

Χούλτ, Κλωναρίδης και τώρα Ινσούα ήρθαν από τον ΠΑΟ στην ΑΕΚ τσάμπα. Άλλη μια επιτυχία του Αλαφούζου που επι των ημερών του ο ΠΑΟ ζει τα «πέτρινα χρόνια» και πανηγυρίζει την 4η θέση της βαθμολογίας…