Μας είχαν λείψει οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια!

Μας είχαν λείψει οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια!

Τα αδελφά σωματεία του Ιβάν και του Γιάννη που είναι ξανά φιλαράκια, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ παίζουν φιλικό στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο Βασίλης Δεκάρικος θυμάται, πανηγυρίζει και αδημονεί…

Ένα σκίρτημα ξαφνικά. Μια ανάμνηση παλιά γεμάτη πάθος! Το καλοκαίρι φεύγει αλλά η είδηση που μόλις διάβασα αγαπητοί μου αναγνώστες με έκανε να θυμηθώ τα παλιά και να αγαλλιάσω.

Ναι, υπάρχει ελπίδα! Όσο υπάρχει αγάπη, όσο υπάρχει ο ένας για τον άλλο, για το καλό όλων μας, εν προκειμένω για το καλό του ποδοσφαίρου μας, όπως μάθαμε να μας λένε!

Συγκλονιστική είδηση που μπορεί να φέρει ξανά αυτές τις όμορφες σκηνές που ζήσαμε στη Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην Τούμπα.

Μας είχαν λείψει οι αγκαλίτσες! Γιάννης – Ιβάν, Ιβάν-Γιάννης. Τις θυμάστε δεν γίνεται. Και τότε που στη Λεωφόρο οι δυο τους έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που οι οπαδοί ΠΑΟ και ΠΑΟΚ πλακωνόντουσαν στις εξέδρες, και τότε στον τελικό της 4αρας για τον ΠΑΟΚ που δεν ξέχασε ποτέ ο Ιβάν.

Για αυτό και ήρθε ο Κύζας για να ισοπεδώσει τον ΠΑΟ του Αλαφούζου και κάπου εκεί να χαθούν οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια και να γίνουν από… αδέλφια – οχτροί!

Τώρα όμως αυτά είναι περασμένα – ξεχασμένα. Για αυτό και τα αδελφικά σωματεία του Ιβάν και του Γιάννη, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ θα παίξουν φιλικό στις 5 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Για να επισημοποιήσουν τον «γάμο» ξανά.

Ο Γιάννης βλέπετε επέστρεψε… δυναμικά. Και ακολουθεί τον ΠΑΟΚ του Ιβάν παρά πόδας. Μέχρι και ΠΑΟ TV έβγαλε ο Γιάννης για να μιμηθεί τον Ιβάν που τον έχει ως πρότυπο. Τι και αν τον διέσυρε ο Ιβάν πριν λίγα χρόνια. Είπαμε περασμένα – ξεχασμενα. Ο Γιάννης άλλωστε εκτός από του ότι δεν ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου, δεν ενδιαφέρεται και για αυτό. Για άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα… ενεπλάκει ξανά με το ποδόσφαιρο και άρχισε τα κολλητηλήκια ξανά με τον Ιβάν.

Και ακολουθεί ότι κάνει, από την περιόδο της περιβόητητς παύλας που βγήκε… λαγός (σ.σ. μπροστινός δηλαδή) ο Γιάννης για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που είχε το καλό του φιλαράκι ο

Ιβάν έως και τώρα που ακόμη και φιλικό έκλεισαν οι δύο ομάδες για να βροντοφωνάξουν τον… ερωτά τους!

Είναι μια ιστορική στιγμή αγαπητοί μου αναγνώστες. Αδημονώ! Να δω και πάλι τα δυο τους αγκαλιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ