Αποκάλυψη – AEK : Συνάντηση Γιάννη Παπαδόπουλου – Ίβιτς – Βράνιες στη Γλυφάδα

Αποκάλυψη – AEK : Συνάντηση Γιάννη Παπαδόπουλου – Ίβιτς – Βράνιες στη Γλυφάδα

Μια συνάντηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Ίλια Ίβιτς και Όγκνιεν Βράνιες εθεάθησαν χθες (30/8) στην Γλυφάδα.

Μια συνάντηση, που μπορεί και να δρομολογήσει εξελίξεις έπιασαν οι… κεραίες του «10».

Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες, με τον Βόσνιο στόπερ να κάνει… βόλτες στα αγαπημένα του στέκια.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο Βόσνιος στόπερ είχε την ευκαιρία να τα… πει και με κάποια «κιτρινόμαυρα πρόσωπα.

Πληροφορίες του «10» λοιπόν, αναφέρουν πως ο Βράνιες είχε χθες (30/8) συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, αλλά και με ακόμη ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον κιτρινόμαυρο… κύκλο. Τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Φυσικά, κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε σε αυτή την «κιτρινόμαυρη» συνάντηση. Μπορεί, απλά να ήταν φιλικό το ραντεβού του Βόσνιου με τον τεχνικό διευθυντή και να μην… έκρυβε εκπλήξεις σχετικά με τη νέα σεζόν.

Πάντως, σε ακόμη ένα ματς για το βελγικό πρωτάθλημα, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής, με τον κόουτς της Άντερλεχτ, Βινσέντ Κομπανί να δείχνει πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βράνιες ξέρει πως δεν έχει πολύ μέλλον στον σύλλογο των Βρυξελλών και… ψάχνεται για τη νέα σεζόν. Είναι δεδομένο αυτό. Θα ήθελε να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα, καθώς έχει… έρωτα με την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Για αυτόν τον λόγο και πάντα κλείνει το… μάτι στην Ένωση.

Σαφέστατα και η Ένωση δεν είναι αρνητική σε μια νέα συνεργασία με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό. Το αντίθετο. Τον θέλει και μάλιστα πολύ.

Ωστόσο για να προκύψει νέος γάμος, θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί ο… σκόπελος που ακούει στο όνομα Άντερλεχτ. Οι «μωβ» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν ελεύθερο τον Όγκνιεν Βράνιες και απαιτούν κάποιο ποσό για να συναινέσουν στην παραχώρησή του.

Δε θέλουν να είναι και πάλι τα… κορόιδα στην υπόθεση με την ΑΕΚ, καθώς μην ξεχνάμε πως είχαν πληρώσει και ένα σκασμό λεφτά στην ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη για να αποκτήσουν τον Βόσνιο. Με τον 30χρονο τελικά, να βρίσκεται περισσότερο στα Σπάτα, παρά στις Βρυξέλλες.

Αναμφίβολα, η συνάντηση που έγινε στην εξωτική Γλυφάδα θα συζητηθεί αρκετά. Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο σίριαλ που απασχολεί κάθε σεζόν τον «κιτρινόμαυρο πλανήτη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ