Τα «πιστόλια» της «εξυγίανσης» στοχοποίησαν τον Σιόβα!

Τα «πιστόλια» της «εξυγίανσης» στοχοποίησαν τον Σιόβα!

Δεν επιτρέπεται να έχει άποψη Έλληνας ποδοσφαιριστής, εφόσον αυτή δεν είναι 100% στην «γραμμή» του πιο σκοτεινού συστήματος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό και τα… εργαλεία του συστήματος έπιασαν δουλειά.

Δεν είναι η πρώτη φορά, δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία. Αυτή είναι η «δουλειά» τους. Να πετούν λάσπη, να βάζουν στο στόχαστρο τους, να δημιουργούν «ιστορίες» που βοηθούν την δουλειά του αφεντικού τους.

Όποιος τολμήσει να πάει κόντρα στην «γραμμή» του συστήματος βγαίνει στα μανταλάκια… Όταν μάλιστα έχει να κάνει με την Εθνική του Φαντ Σιπ που επέλεξε ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος, τότε τα «πιστόλια» είναι έτοιμα να «πυροβολήσουν» όποιον τολμήσει να… ξεφύγει.

Ο Δημήτρης Σιόβας στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο τους. Τώρα βγήκαν ξανά τα «πιστόλια» της… εξυγίανσης να τον στοχοποιήσουν με αισχρό τρόπο. Γιατί; Γιατί δήλωσε μετά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας πως θα ήταν καλό για την ομάδα να επιστρέψουν οι έμπειροι παίκτες, όπως ο Μανωλάς.

«Χρειαζόμαστε κι άλλους έμπειρους, όπως εγώ βοηθάω τους μικρούς έτσι και άλλοι έμπειροι, να γυρίσουν και άλλοι να βοηθήσουν στο μέλλον τα νεαρά παιδιά. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, η Ομοσπονδία ξέρει. Ο Μανωλάς είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Σβάρνας έπαιξε καλά, κι εγώ με τον Σβάρνα δεν είχαμε και την καλύτερη χημεία. Όταν έχεις έναν καλό παίκτη είναι καλύτερο. Και ο Σβάρνας που έχει μέλλον αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα γίνει καλύτερος». Αυτά είπε ο Δημήτρης Σιοβάς και για αυτά τα «πιστόλια» του πιο σκοτεινού συστήματος που υπήρξε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον διέσυραν γράφοντας πως με αυτό τον τρόπο κάνει κριτική στον προπονητή.

Προφανώς για τα «πιστόλια» της… εξυγίανσης ο Σιόβας όταν μίλησε για τη νέα εποχή της Εθνικής θα έπρεπε να πει ότι τα πάντα λειτουργούν εντυπωσιακά και πως ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει γράψει με τα πιο χρυσά γράμματα το όνομα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη που στήριξε τον «δικό του» Γραμμένο και τον έβγαλε στην ΕΠΟ.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με τα «πιστόλια» της… εξυγίανσης θα έπρεπε ο Σιόβας να πει πόσο ωραία είναι τώρα που τα παλιόπαιδα όπως ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος έχουν αποκλειστεί από την Εθνική γιατί έκαναν κακό στην ομάδα. Βεβαίως θα έπρεπε να αναφερθεί ιδιαίτερα στην προσφορά των Βρακάδων, των Διακοφώτηδων και των υπολοίπων της ΕΠΟ που στηρίζουν την προσπάθεια της Εθνικής. Σίγουρα για κλείσιμο ο Σιόβας θα έπρεπε να πει και κάτι κατά του Ολυμπιακού ώστε οι υπάλληλοι της «εξυγίανσης» και του Ιβάν να ηρεμήσουν.

Ο Σιόβας όμως βλέπετε είπε αυτά που πιστεύει χωρίς πουθενά να δείχνει ασέβεια σε κανένα ούτε στον προπονητή του βεβαίως. Όταν όμως η Εθνική αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο διαφεντεύεται από υπηρέτες και «περιφρουρείτε» από «πιστόλια» προπαγανδιστικά έτοιμα να «πυροβολήσουν» τότε ο Σιόβας και ο κάθε Σιόβας παραμένει απροστάτευτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ