Νέα MEGAλη νίκη στις αθλητικές εκπομπές

Νέα MEGAλη νίκη στις αθλητικές εκπομπές

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η αθλητική εκπομπή του MEGA, Super Μπάλα Live, έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης.

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η αθλητική εκπομπή του MEGA έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα η εκπομπή που παρουσιάζουν ο Αντώνης Κατσαρός και ο Παύλος Παπαδημητρίου, συγκέντρωσε 4.60% στο δυναμικό κοινό και ήταν πρώτη με διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Η «Σούπερ Μπάλα Live», με καλεσμένο τον Γιάννη Ζουγανέλη, παρότι ξεκίνησε πιο αργά από τις υπόλοιπες αθλητικές εκπομπές, έκοψε πρώτη το νήμα, επιβεβαιώνοντας ότι το νέο φορμάτ αρέσει περισσότερο και κερδίζει το κοινό. Επίσης, η ταχύτητα τις εκπομπής, τα ξεχωριστά βίντεο, αλλά και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, έπεισαν τον κόσμο.

Στις μετρήσεις ακολούθησε το «Totall Football» του OPEN με 3,4% μ.ο, νούμερα χαμηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε ως σημαντικότερο θέμα τη συνέντευξη του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Λουτσεσκου.

Τελευταία και με χειρότερα νούμερα από κάθε άλλη φορά η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ με το τραγικό 1,8% μ.ο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο τέταρτο της εκπομπής το ποσοστό έπεσε κάτω από τη μονάδα 0,7%.

Πλέον, στο τηλεοπτικό… ποδοσφαιρικό τοπίο φαίνεται να παγειώνεται μια κατάσταση που θέλει το νεότερο, πιο φρέσκο και διαρκώς βελτιωμένο προϊόν να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Η Super Μπάλα Live, με την επιστροφή στη δράση κερδίζει τον ανταγωνισμό. Κόντρα σε τηλεοπτικά προϊόντα πολλών χρόνων και κόντρα σε ένα κοινό που είναι «προπονημένο» να τα παρακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ